Αθλητισμός

Γιάννης Αλαφούζος – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Συνάντηση για το μέλλον του Παναθηναϊκού

Γιάννης Αλαφούζος – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Συνάντηση για το μέλλον του Παναθηναϊκού
Γιάννης Αλαφούζος - Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και μίλησαν για το μέλλον του συλλόγου.

Γιάννης Αλαφούζος – Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Στο πρόσφατο παρελθόν ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει κάνει αρκετές προσπάθειες για να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ. Όλες οι προσπάθειες που έκανε είχαν καταλήξει στο κενό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν άσχημες σχέσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από την επιλογή να παίξει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο μετά από πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου οι σχέσεις των δυο ανδρών έχουν αποκατασταθεί. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γιάννη Αλαφούζο και σύμφωνα με δημοσιεύματα ακολούθησε και κουβέντα από κοντά. Αυτή η συνάντηση έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το γηπεδικό σε πρώτο πλάνο

Ένα από τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν το γηπεδικό. Οι δυο πλευρές φέρονται να συζήτησαν για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός στο γήπεδο της Λεωφόρου. Συζητήθηκε το ζήτημα του Βοτανικού με τους δύο άνδρες να μιλούν για το πώς θα μπορούσε να γίνει η διπλή ανάπλαση ενώ έγινε συζήτηση και για την πορεία προς την οικονομική εξυγίανση στην οποία κινείται η ΠΑΕ.

Οι Αλαφούζος – Γιαννακόπουλος αναμένεται να μιλήσουν ξανά κάτι που κρίνεται θετικό καθώς είχε προηγηθεί ένα χρονικό διάστημα στο οποίο οι σχέσεις των δύο δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments