Αθλητισμός

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Εντυπωσιακό το κορεό κόντρα στην Άιντραχτ

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Εντυπωσιακό το κορεό κόντρα στην Άιντραχτ
Μπορούσια Ντόρτμουντ: Ένα πολύ όμορφο κορεό είχαν ετοιμάσει οι φίλοι της Ντόρτμουντ για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ.

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Ένα ξεχωριστό κορεό είχαν ετοιμάσει οι φίλαθλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ για το ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Signal Iduna Park.  «Μεγάλη πόλη, Ντόρτμουντ, το όνειρό μου…» ήταν η επιγραφή σε αυτό προτού εμφανιστούν σημεία της πόλης για την οποία οι οπαδοί έδειξαν την αγάπη τους.

Το πολύ όμορφο κορεό των Βεστφαλών:

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Λουσιέν Φαβρ έκανε φύλλο και φτερό την Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικρατώντας με σκορ 4-0. Την ίδια ώρα, με αυτό το αποτέλεσμα οι Βεστφαλοί… έσβησαν την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Λεβερκούζεν, ενώ η Άιντραχτ υπέστη την πρώτη της ήττα μέσα στο 2020, μένοντας μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο. Τρομερή πίεση, γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργία φάσεων, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν στο μισό γήπεδο και να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα-επίθεση. Θέλησαν να βγάλουν το ημίχρονο με μηδέν παθητικό αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού ο Χακίμι έσπασε στον Πίστσεκ και αυτός με διαγώνιο σουτ με το αριστερό από τα όρια της περιοχής άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λουσιέν Φαβρ στο 33ο λεπτό.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, με την Ντόρτμουντ να… χτυπάει με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους όταν ο Βίτσελ άνοιξε στα δύο την αντίπαλη άμυνα, με τον Σάντσο να συγκλείνει από τα αριστερά, να ρίχνει έναν αντίπαλο στο χορτάρι και να πλασάρει υποδειγματικά για το 2-0 στο 49’. Το 3-0 έγινε με τον Χακίμι να σερβίρει ακόμη ένα τέρμα, αυτή τη φορά στον Χάαλαντ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ράφαελ Γκερέιρο με ωραίο «ξερό» σουτ στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments