Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Στα “ερυθρόλευκα” αποδυτήρια ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Στα “ερυθρόλευκα” αποδυτήρια ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Ολυμπιακός - Πανιώνιος: Ο ιδιοκτήτης της ομάδας βρέθηκε στα αποδυτήρια για να δώσει τα εύσημα στους παίκτες και στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Η χρονιά μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή για τους “ερυθρόλευκους”. Τα παιχνίδια με την Άρσεναλ είναι μπροστά, ενώ υπάρχει και το ντέρμπι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Η εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Πανιώνιο ήταν πολύ καλή. Μπορεί ο αντίπαλος να μην ήταν ο πιο δυνατός στο πρωτάθλημα, αλλά οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έδειξαν σοβαρότητα.

Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που βρέθηκε στο γήπεδο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού βρέθηκε στα αποδυτήρια προκειμένου να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές. Στόχος του ήταν να τους δείξει ότι πιστεύει σε αυτούς θέλοντας να τους τονώσει το ηθικό.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξέρει να τονώνει την ψυχολογία της ομάδας του. Το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Και δεν θα μπορούσε να μην το κάνει και τώρα. Ο ηγέτης του Ολυμπικού Είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Ολυμπιακός είναι μέσα σε όλους τους στόχους.

Είναι πάντα κοντά στους παίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς. Και προφανώς αυτή την συμβολή είχε η κίνηση του να πάει στα αποδυτήρια. Για να μιλήσει στους παίκτες και να τους “φτιάξει” για τη συνέχεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments