Αθλητισμός

Super League βαθμολογία: Επιστροφή στην κορυφή με τεσσάρα για τον Ολυμπιακό

Super League βαθμολογία: Επιστροφή στην κορυφή με τεσσάρα για τον Ολυμπιακό
Super League βαθμολογία: Ξανά στην πρώτη θέση ο Ολυμπιακός μετά το άνετο 4-0 επί του Πανιωνίου στο τελευταίο ματς του Σαββάτου.

Super League βαθμολογία: Σε περίπατο μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έδειξαν από νωρίς την ανωτερότητα τους και με τα γρήγορα γκολ που πέτυχαν καθάρισαν το ματς. Το 4-0 που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο έδωσε την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που το είχαν ανάγκη.

Με αυτή τη νίκη οι “ερυθρόλευκοι” ανέβηκαν και πάλι στην πρώτη θέση, μία αγωνιστική πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Λίγο νωρίτερα 0ι πρωταθλητές πήγαν στο AEL fc Arena με μοναδικό στόχο τη νίκη για να μείνουν μια ανάσα από την κορυφή. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν καλό πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να βρουν δυο τέρματα από τους Λημνιό και Ντάγλας Αγκούστο.

Η Λάρισα κατάφερε να μειώσει το σκορ σε 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά παρά την πίεση που άσκησε δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 58 βαθμούς στο πρωτάθλημα και αναμένεται να τα δώσει όλα στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Σαββάτου

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-2

Ολυμπιακός – Πανιώνιος 4-0

Τα ματς της Κυριακής

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 15:00

Ξάνθη – Λαμία 17:15

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 17:15

Άρης – ΑΕΚ 19:30

Δευτέρα

ΟΦΗ –  Ατρόμητος 19:30

Δείτε τη βαθμολογία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments