Οικονομία

Άδωνις Γεωργιάδης κόκκινα δάνεια: Πάνω από 3.000 αιτήσεις για τη ρύθμιση πέρασε το πρώτο στάδιο

Άδωνις Γεωργιάδης κόκκινα δάνεια: Πάνω από 3.000 αιτήσεις για τη ρύθμιση πέρασε το πρώτο στάδιο
Άδωνις Γεωργιάδης κόκκινα δάνεια: «Προφανώς δεν θα φτάσουμε ποτέ τους 100.000 που υπολόγιζε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως κινείται με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα»

Άδωνις Γεωργιάδης κόκκινα δάνεια: Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως περισσότερες από 3.000 αιτήσεις για τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων, πέρασαν το πρώτο στάδιο και αναμένεται να εγκριθούν. Συγκεκριμένα είπε: «Πριν από δυο εβδομάδες ήμασταν στους 500. Η άνοδος είναι εμφανής. Προφανώς δεν θα φτάσουμε ποτέ τους 100.000 που υπολόγιζε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως κινείται με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα». ΡΥΘΜΙΣΗ

Σχετικά με την επιστολή του Χρήστου Σταϊκούρα προς την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών για τον μικρό αριθμό των δανείων που έχουν ρυθμιστεί, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία αλλά μετά από μια μεγάλη διυπουργική σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών». «Είδαμε ποιο είναι το σημείο στο οποίο γίνεται η απόρριψη εκείνων που μπαίνουν στην πλατφόρμα και ενημερώσαμε την τράπεζες για το πώς η κυβέρνηση βλέπει το περιβάλλον μετά την 20η Απριλίου», τόνισε ο υπουργός ανάπτυξης.

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Werner Hoyer

Υπενθυμίζεται πως χθες ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός, Γιάννης Τσακίρης πραγματοποίησαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Werner Hoyer. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, τα πρότζεκτ τα οποία χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στην Ελλάδα και η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα. Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων συμφώνησε ότι οι προοπτικές ανόδου της ελληνικής οικονομίας είναι εξαιρετικές και εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments