Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [15/02/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [15/02/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο (15/02/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, το Σάββατο (15/02/20).

Κριός

Μήπως η σχέση σας έχει πέσει σε ρουτίνα; Δοκιμάστε μια καινούργια δραστηριότητα που θα αναζωογονήσει το σώμα και το πνεύμα σας. Ενθαρρύνετε το ταίρι σας να σας κάνει παρέα. Όταν είστε μαζί, μπορείτε να κάνετε τα πάντα.

Ταύρος

Μπορεί σήμερα να χρειαστεί να αναβάλλετε κάτι που περιμένατε με ανυπομονησία. Και φυσικά έχετε απογοητευτεί αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εσείς και το ταίρι σας δεν θα περάσετε καλά. Ντυθείτε όμορφα, βγείτε έξω και διασκεδάστε.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή να κάνετε ένα βήμα πίσω και να εξετάσετε τους στόχους που έχετε θέσει για τη σχέση σας. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές και διορθώσεις και μπείτε πάλι στο σωστό δρόμο.

Καρκίνος

Σήμερα το πρωί ξυπνάτε με ζωντανή την αίσθηση ενός ονείρου από το προηγούμενο βράδυ. Αναρωτιέστε τι μπορεί να σημαίνει. Μήπως το υποσυνείδητό σας προσπαθεί να σας πει κάτι για το μέλλον της σχέση σας; Ή μήπως απλά δεν έπρεπε να φάτε βαριά πριν πέσετε για ύπνο;

Λέων

Αναζητάτε λίγη έμπνευση για να ξεκολλήσετε από την ρουτίνα σας. Οργανώστε ένα διασκεδαστικό ραντεβού με το ταίρι σας. Πηγαίνετε σε μια γκαλερί ή απολαύστε το δείπνο σας σε ένα όμορφο εστιατόριο. Στη συνέχεια, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο και στην κρεβατοκάμαρα.

Παρθένος

Σταματήστε να ανησυχείτε διαρκώς για τα οικονομικά σας. Συζητήστε το με το ταίρι σας, καθώς μπορεί να έχει ήδη έτοιμες μερικές ιδέες εξοικονόμησης χρημάτων. Δώστε προσοχή και κάντε οικονομία.

Ζυγός

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Το ταίρι σας είναι στα κάτω του, αλλά εσείς μπορείτε να το παρακινήσετε να σηκωθεί από τον καναπέ και να εξερευνήσει μαζί σας κάτι καινούργιο. Σκεφτείτε: Τι ήταν αυτό που πάντα θέλατε να κάνετε αλλά δεν τολμούσατε;

Σκορπιός

Σήμερα βγαίνει στην επιφάνεια η ζήλεια προς το ταίρι σας – αν και συνήθως φροντίζετε να την κρατάτε καλά κρυμμένη. Δεν είναι κακό να γίνεστε κτητικοί πότε-πότε, αρκεί να μην χάνεται ο έλεγχος.

Τοξότης

Αισθάνεστε ολοένα και πιο σίγουροι για το πού πάει αυτή η σχέση, παρόλο που ακόμη μπορεί να μην είστε σε θέση να το εκφράσετε με λόγια. Συνεχίστε να το σκέφτεστε, και αν χρειαστεί ζητήστε διευκρινήσεις από το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Τα πράγματα στο σπίτι σας ίσως είναι κάπως τεταμένα. Δεν υπάρχει, όμως, λόγος να αγχώνεστε. Όλη αυτή η επιφανειακή αναστάτωση είναι ακριβώς αυτό – επιφανειακή. Εσείς και το ταίρι σας έχετε όλα τα προσόντα για να τα βγάλετε πέρα τώρα.

Υδροχόος

Μήπως περνάτε μια φάση χαμηλής αυτοπεποίθησης; Να θυμάστε ότι πρόκειται για κάτι περαστικό. Στο μεταξύ, μιλήστε με το ταίρι σας. Έχει πάντα τον τρόπο να σας ενθαρρύνει και να σας φτιάχνει τη διάθεση.

Ιχθύες

Μην αφήσετε ένα αυθόρμητο σχόλιο του/της συντρόφου σας να σας χαλάσει τη διάθεση. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε υπερβολικά, ειδικά αν ξέρετε ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση από μέρους του. Πάρτε το στην πλάκα και ελαφρύνετε την κατάσταση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments