Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [16/02/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [16/02/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια την Κυριακή [16/02/20]

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [16/02/20].

  • Κριός

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα σηκωθείτε από το κρεβάτι και θέλετε να αρχίσετε να τρέχετε εδώ και εκεί. Η ενεργητικότητά σας έχει χτυπήσει ταβάνι και το ταίρι σας μπορεί να δυσκολεύεται να σας ακολουθήσει. Προσαρμόστε τον ρυθμό σας. Μαζί μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο.

  • Ταύρος

Μην ντρέπεστε να εκφράσετε τον εαυτό σας σήμερα. Αν είστε σίγουροι ότι έχετε δίκιο για κάτι, πείτε το χωρίς αναστολές. Το ταίρι σας είναι υπερήφανο για τα επιτεύγματά σας και θέλει να σας βλέπει να λάμπετε.

  • Δίδυμοι

Τα πειράγματα προς το ταίρι σας μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ, όταν θα τα πάρει πολύ στα σοβαρά σήμερα. Πείτε του ότι κάνετε πλάκα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάτι ξεχωριστό για να επανορθώσετε.

  • Καρκίνος

Τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να συνεργαστείτε με το ταίρι σας. Μόνοι σας μπορεί να δυσκολεύεστε… Αλλά όταν συνδυάσετε τις προσπάθειές σας, δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να καταφέρετε.

  • Λέων

Όταν είστε γενναιόδωροι με την αγάπη σας, να περιμένετε ότι θα σας επιστραφεί πολλαπλάσια. Μην συγκρατείστε. Να δείχνετε κάθε λεπτό στο ταίρι σας τι αισθάνεστε.

  • Παρθένος

Όταν αισθάνεστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματα του/της συντρόφου σας, είναι λογικό να θέλετε να το μοιραστείτε με όλο τον κόσμο. Να θυμάστε όμως ότι δεν ενδιαφέρονται όλοι όπως εσείς. Μην καυχιέστε τόσο πολύ.

  • Ζυγός

Μην κολλάτε στις λεπτομέρειες. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η ευρύτερη εικόνα. Αν δυσκολεύεστε να τα διαχωρίσετε, ίσως θα πρέπει να αφήσετε το ταίρι σας να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

  • Σκορπιός

Αισθάνεστε κάπως εξωφρενικά σήμερα, κάτι που μπορεί να αποβεί πολύ διασκεδαστικό. Αν η φαντασία σας δεν εναρμονίζεται με τη διάθεση του/της συντρόφου σας, προσπαθήστε να ρίξετε λίγο τους τόνους ή να τον/την πείσετε να χαλαρώσει.

  • Τοξότης

Ήρθε η ώρα να κάνετε πραγματικότητα το όνειρό σας να γυρίσετε τον κόσμο. Δεν θα είναι δύσκολο να πείσετε το ταίρι σας να σας ακολουθήσει σε κάποιο ταξίδι. Ξεκινήστε να διαβάζετε ταξιδιωτικούς οδηγούς και βεβαιωθείτε ότι το διαβατήριό σας είναι σε ισχύ.

  • Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να δυσκολευτείτε να εργαστείτε, ειδικά λόγω των τεράστιων απαιτήσεων κάποιου ατόμου στο χώρο εργασίας σας. Προσπαθήστε να μην δίνετε σημασία. Όταν πάτε σπίτι, μοιραστείτε την ιστορία με το ταίρι σας και αφήστε το πίσω σας.

  • Υδροχόος

Να είστε ευέλικτοι στα σχέδιά σας σήμερα, καθώς μπορεί να προκύψουν διάφορες ξαφνικές αλλαγές. Αν χρειαστεί να ακυρώσετε κάποιο ραντεβού με το ταίρι σας, προσπαθήστε να το επαναπρογραμματίσετε για κάποια άλλη φορά.

  • Ιχθύες

Εσείς μπορεί να αισθάνεστε τέλεια με το νέο πρόγραμμα διατροφής σας… Αλλά το ταίρι σας δεν είναι υποχρεωμένο να σας ακούει να μιλάτε συνέχεια για αυτό. Μπορεί με τον καιρό να θελήσει να σας ακολουθήσει. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν συνεχίσετε να του παίρνετε τα αυτιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments