Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [16/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή [16/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (16/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (16/02/20).

  • κριός

Το να γνωρίζεις τι θέλεις από μια σχέση είναι αναμφισβήτητα χρήσιμο, αλλά όχι και απαραίτητο. Θέλεις όμως η σχέση σου να σε καλύπτει και σωματικά και συναισθηματικά. Μπορείς να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου αυτό το διάστημα, γιατί το σύμπαν σε υποστηρίζει. Αλλά αντί να υπαγορεύεις στο ταίρι σου, αυτά που θέλεις να ζήσεις… καλύτερα να τα ζητήσεις με τρυφερότητα.

  • ταύρος

Θα υπάρχει ένταση αυτό το διάστημα στη σχέση σου.. Όμως δεν χρειάζεται να αποδεχτείς, πως η κατάσταση είναι αμετακίνητη. Με άλλα λόγια, μην ακολουθήσεις την στάση της ελάχιστης αντίστασης και δεχτείς ότι έχεις να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις μια αναταραχή. Μια θύελλα θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα απλό αεράκι, με μια θετική και ευγενική προσέγγιση. Γι’ αυτό, μην αρπάζεσαι εύκολα κι είσαι έτοιμη να βγάλεις τα γάντια του μποξ.

  • δίδυμοι

Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, τα βέλη του Έρωτα θα βρουν το στόχο τους. Αυτό θα μπορούσε να φέρει μια σημαντική αλλαγή στα ερωτικά σου ή στη σχέση σου. Κάτι μπορεί να κινηθεί πολύ πιο ευχάριστα και συναρπαστικά, αν η καρδιά σου υποστηρίζει τις ενέργειες που γίνονται τώρα. Αν είσαι σε σχέση και δεν θέλεις να νιώθεις υποχρεωμένη να κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να το διασαφηνίσεις στο ταίρι σου.

  • καρκίνος

Οι τρέχουσες ρομαντικές συνθήκες μπορούν να παραμείνουν όπως είναι. Αλλά ρώτησε ειλικρινά τον εαυτό σου, αν είσαι ευχαριστημένη με την κατάσταση ως έχει. Η παραίτηση από την πλευρά σου μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε ένα κύμα πρόληψης, για να φέρει μια αλλαγή που πιθανότατα ήλπιζες να συμβεί από μόνη της. Μην σπαταλάς πολύτιμο χρόνο περιμένοντας και ζώντας στην αμφιβολία. Ρίσκαρε να κάνεις το βήμα τώρα, που έχεις και το σύμπαν, σύμμαχο.

  • λέων

Θα σου ήταν εύκολο να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τη σχέση σου, για να κάνεις κάτι με τους φίλους σου, που σε συναρπάζει. Αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα αν είσαι ελεύθερη. Αλλά αν έχεις σχέση, θα υποθέσεις λανθασμένα, πως ο αγαπημένος σου θα νιώσει χαρούμενος να μείνει μόνος του. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το να κερδίζεις την προσοχή των ανθρώπων γύρω σου είναι καταπληκτική…. αλλά μην αποκλείεις αυτά που σου προσφέρει ο δεσμός σου.

  • παρθένος

Εξέτασε τις προσδοκίες που έχεις για την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Αυτό αξίζει να το κάνεις τώρα, επειδή θα συναντήσεις εμπόδια στην εξέλιξή της, λόγω του ότι έχεις υψηλές προσδοκίες. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο εραστής σου, μπορεί να μην χαιρετίζει τα ενθαρρυντικά λόγια ή τις συμβουλές σου…αν ακούγονται περισσότερο σαν κριτική. Να είσαι ειλικρινής για το πόσο πολύ θέλεις την πρόοδο του δεσμού σου και πόσο γρήγορα.

  • ζυγός

Παρόλο που οι γραμμές επικοινωνίας μπορούν να διευρυνθούν, οι συζητήσεις με τον αγαπημένο σου θα είναι χρήσιμες, μόνο αν οι μεταξύ σας ανταλλαγές δεν δημιουργούν περισσότερα προβλήματα. Προσπάθησε να στρέψεις τις συζητήσεις, προς την επίτευξη συμβιβασμών. Αν είσαι ελεύθερη, τότε δείχνοντας περισσότερο ενδιαφέρον για έναν πιθανό εραστή, θα είναι αυτό που θέλει κι εκείνος, κατά βάθος.

  •  σκορπιός

Για να πετύχεις κάποιες ισορροπίες στη σχέση σου, θα χρειαστεί να παραδεχτείς πως παρεμποδίζεις την παθιασμένη πρόοδο με τη στάση σου. Θα έχεις την τάση να κοιτάς αλλού, παρά μέσα σου για την αιτία της οποιασδήποτε διαμάχης με το ταίρι σου ή της οποιαδήποτε σύγχυσης. Αν δεχτείς πως ευθύνεσαι εσύ για τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις, θα είναι το πρώτο βήμα για να ενθαρρύνεις να εκδηλωθεί κάτι όμορφο και συναρπαστικό ανάμεσά σας.

  • τοξότης

Μια σχέση μπορεί να ανθίσει αν είσαι ανοιχτόμυαλη κι εφαρμόσεις περισσότερη φαντασία σ’ αυτό που μπορείς ν’ απολαύσεις με το ταίρι σου. Οι παθιασμένες στιγμές, είναι υπέροχες. Αλλά τι γίνεται με την ενίσχυση του πνευματικού δεσμού σας? Υπάρχουν επιλογές για να τονωθεί το μυαλό και των δυο σας καθώς και άλλα πράγματα τώρα. Δείτε τι μπορεί να συμβεί, αν βάλετε τα κεφάλια σας να δουλέψουν μαζί.

  • αιγόκερως

Αυτό είναι το ιδανικό διάστημα για να είσαι περισσότερο δραστήρια παρά αντιδραστική με τα ερωτικά σου. Να είσαι πρόθυμη να παρατηρείς και να ακούς, παρά να παίρνεις πρωτοβουλίες για την πρόοδο της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε προσπάθησε να συναντηθείς να επικοινωνήσεις και ν’ ανακατευτείς με κόσμο, αυτό το διάστημα Θα εκπλαγείς βλέποντας πόσοι σε πλησιάζουν. Αν είσαι σε σχέση, τότε παρατηρώντας τις κινήσεις του αγαπημένου σου, θα μάθεις καλύτερα όσα σκέφτεται ή αισθάνεται.

  • υδροχόος

Οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείς για την ερωτική σου ζωή, χρειάζεται πολλή σκέψη πριν αποφασίσεις να δραστηριοποιηθείς, για να καταφέρεις αποτελέσματα. Αυτό μπορεί να αφορά μια απόφαση που ίσως ζυγίζεις αυτή τη στιγμή. Αυτό που αρχικά μπορεί να σου φανεί ελκυστικό, μπορεί στο μέλλον να έχει σημαντικότερες συνέπειες, απ’ όσες πίστευες. Βεβαιώσου πως οποιαδήποτε ρομαντική κίνηση κάνεις τώρα, αφορά τη μεγαλύτερη εικόνα.

  • ιχθύες

Θα νιώθεις ευάλωτη τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου- και θα διαρκέσει πολύ- εξαιτίας των αλλαγών που συμβαίνουν στη σχέση σας. Όμως, η πιο γλυκιά πρόοδος, απαιτεί κι από τους δύο, να εγκαταλείψετε τυχόν φραγμούς κι επιφυλάξεις και να αφήσετε ένα κύμα ζεστασιάς να δημιουργήσει μαγεία. Δημιουργείται μία ευχάριστα αρμονική σύνδεση ανάμεσά σας. Γι’ αυτό ανοίξτε την καρδιά σας, ο ένας στον άλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments