Ελλάδα

Βίντεο – ντοκουμέντο από το φονικό στο Λασίθι: Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Βίντεο – ντοκουμέντο από το φονικό στο Λασίθι: Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα
Βίντεο - ντοκουμέντο από το φονικό στο Λασίθι: Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την άγρια δολοφονία στον οικισμό Περάμπελα κοντά στο χωριό Κουρούνες στη Νεάπολη Λασιθίου. Οι χρόνοι στο βίντεο που παρουσιάζει το cretalive είναι από μόνοι τους αποκαλυπτικοί. Καταδεικνύουν πόσο γρήγορα και με απόλυτη ψυχραιμία έγιναν όλα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο 43χρονος κτηνοτρόφος από τις Κουρούνες Λασιθίου πυροβολεί από απόσταση αναπνοής πατέρα και γιο, μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια της κόρης και αδερφής αντίστοιχα των θυμάτων, η οποία επίσης βρίσκεται στη «ζώνη πυρός».

Είναι η ίδια που λίγα λεπτά αργότερα χτυπάει το κεφάλι της από απόγνωση και απελπισία, βλέποντας τα αγαπημένα της πρόσωπα να κείτονται αιμόφυρτα στο έδαφος. Τραγική φιγούρα η σύζυγος του 73χρονου και μητέρα του τραυματία. Παρακολουθεί τα τεκταινόμενα από κοντινή απόσταση και μόλις βλέπει τον άνδρα και τον γιο της στο έδαφος τρέχει κοντά τους παρά το γεγονός ότι ο ένοπλος δράστης παραμένει στο σημείο του μακελειού.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη Πέμπτη ο δράστης του άγριου φονικού στο Λασίθι παραδίθηκε στις Αρχές. Τότε έξω από τα δικαστήρια είχε συγκεντρωθεί εξαγριωμένοι συγγενείς των θυμάτων που επιχείρησαν να λιντσάρουν τον δράστη τον οποίο φυγάδευσαν οι αστυνομικοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments