Ελλάδα

Ελλάδα – Ισραήλ Πρόγραμμμα Αμυντικής Συνεργασίας: Συμφωνία για ενδυνάμωση αμυντικών σχέσεων των δύο χωρών

Ελλάδα – Ισραήλ Πρόγραμμμα Αμυντικής Συνεργασίας: Συμφωνία για ενδυνάμωση αμυντικών σχέσεων των δύο χωρών
Ελλάδα - Ισραήλ Πρόγραμμμα Αμυντικής Συνεργασίας: O διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων του ΓΕΕΘΑ, Μιχαήλ Ναούμ και ο διευθυντής Διεθνών Σχέσεων των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, Εφραίμ Ντεφρίν, υπέγραψαν το Πρόγραμμα Αμυντικής Συνεργασίας για το 2020.

Ελλάδα – Ισραήλ Πρόγραμμμα Αμυντικής Συνεργασίας: Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων του ΓΕΕΘΑ, αρχιπλοίαρχος Μιχαήλ Ναούμ και ο διευθυντής Διεθνών Σχέσεων των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων, ταξίαρχος Εφραίμ Ντεφρίν (Efraim Defrin), υπέγραψαν τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 το Πρόγραμμα Αμυντικής Συνεργασίας (ΠΑΣ) Ελλάδας–Ισραήλ για το 2020. Ειδικότερα, το πρόγραμμα αφορά δράσεις στους τομείς της επιχειρησιακής και ατομικής εκπαίδευσης, και υφίσταται  στο πλαίσιο της περαιτέρω ενδυνάμωσης των διπλωματικών και αμυντικών σχέσεων των δύο κρατών, και πιο συγκεκριμένα θέματα εξοπλισμών και επίκαιρα ζητήματα συνεργασίας στον αμυντικό – τεχνικό τομέα. 

Επιπλέον αναφέρεται πως ο υπουργός Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ και τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον ομόλογό του κ. Ναφτάλι Μπένετ, έκανε λόγο “Για στενή στρατηγική σχέση μεταξύ των δύο χωρών και για ενίσχυση και εμβάθυνσή της”, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους ισχυρούς δεσμούς που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments