Ελλάδα

Ιωάννινα ναρκωτικά: Συνελήφθη αλλοδαπός οδηγός οχήματος να έχει στην κατοχή του 36 κιλά κάνναβη

Ιωάννινα ναρκωτικά: Συνελήφθη αλλοδαπός οδηγός οχήματος να έχει στην κατοχή του 36 κιλά κάνναβη
Ιωάννινα ναρκωτικά: Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ο συνοδηγός καταζητείται, ενώ στον δρόμο βρέθηκαν πεταμένοι δυο σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 36 κιλών και 350 γραμμαρίων.

Ιωάννινα ναρκωτικά:Ένα αμάξι γεμάτο ναρκωτικά εντόπισαν και καταδίωξαν αστυνομικοί στα Ιωαννίνων, διακινητής του οποίου φέρεται να είναι ένας αλλοδαπός, ο οποίος μετέφερε φορτίο χασίς με νοικιασμένο αυτοκίνητο. Ειδικότερα, το ύποπτο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες εντόπισαν οι αστυνομικοί να κινείται στην περιοχή της Ζίτσας Ιωαννίνων, τα ξημερώματα του Σαββάτου 15 Φεβρουαρίου. Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο για να κάνουν έλεγχο, ο οδηγός τότε ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε με ελιγχούς να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, ενώ ταυτόχρονα ο συνοδηγός «ξεφορτωνόταν» από το αυτοκίνητο δύο σάκους.

Ωστόσο ο οδηγός δεν κατάφερε να ξεφύγει από το μπλόκο των αστυνομικών και συνελήφθη, σε αντίθεση με τον συνεργό του που διέφυγε και αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον δρόμο βρέθηκαν πεταμένοι δυο σάκοι που περιείχαν τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 36 κιλών και 350 γραμμαρίων. Το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεων το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών κατασχέθηκε μαζί με 240 ευρώ και ο «ζόρικος» μεταφορέας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, αντίσταση και απείθεια, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments