Ελλάδα

Απεργία: Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι

Απεργία: Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα – Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι
Απεργία: Κυκλοφοριακό χάος στην Αθήνα - Ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι

Κόλαση” επικρατεί από νωρίς το πρωί στους δρόμους της Αθήνας εξαιτίας της σημερινής απεργίας. Αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισίας. Επιβαρυμένη είναι η κίνηση σε όλες τις κεντρικές οδικές αρτηρίες, στο κέντρο της Αθήνας, στη Λεωφόρο Μεσογείων, στην Πέτρου Ράλλη και στον Κηφισό τόσο άνοδο όσο και στην κάθοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αττική οδό παρατηρούνται καθυστερήσεις 5-10 λεπτών, από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας, προς Αεροδρόμιο.

“Χειρόφρενο” έχουν σηκώσει τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ στις δυσκολίες ήρθε να προστεθεί και η αιφνιδιαστική κινητοποίηση εργαζομένων στα τρένα του ΟΣΕ και του Προαστιακού με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν και οι συρμοί αυτών των μέσων σταθερής τροχιάς παρά το γεγονός ότι μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης ήταν γνωστό ότι ΟΣΕ και Προαστιακός θα κινηθούν κανονικά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που εκδόθηκε στις 6:30 το πρωί «λόγω αιφνιδιαστικής και απροειδοποίητης απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ δεν εξασφαλίζεται η κυκλοφορία των τρένων. Έτσι παραμένουν ακινητοποιημένες οι αμαξοστοιχίες Αθήνα – Θεσσαλονίκη και ο Προαστιακός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments