Ελλάδα

Νοσοκομείο φακελάκι: Σύλληψη υπαλλήλου στο Κιλκίς

Νοσοκομείο φακελάκι: Σύλληψη υπαλλήλου στο Κιλκίς
Νοσοκομείο φακελάκι: Υπάλληλος του νοσοκομείου Κιλκίς συνελήφθη αφού απαίτησε να της δοθεί φακελάκι 500 ευρώ για τακτοποίηση υπόθεσης διοικητικής φύσεως.

Νοσοκομείο φακελάκι: Μία υπάλληλος του νοσοκομείου Κιλκίς συνελήφθη, κατηγορούμενη ότι απαίτησε φακελάκι 500 ευρώ προκειμένου να μεσολαβήσει σε τακτοποίηση υπόθεσης, διοικητικής φύσεως, για λογαριασμό ασθενούς. Προηγήθηκε σχετική καταγγελία από συγγενή του νοσηλευόμενου στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος.

Οι “αδιάφθοροι” της Ελληνικής Αστυνομίας προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα και συνέλαβαν την γυναίκα την ώρα που τα παραλάμβανε. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της «εμπορίας επιρροής – μεσάζοντες» και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Υπενθυμίζεται, πως τον Νοέμβριο είχε σημειωθεί παρόμοιο περιστατικό στην Κρήτη.

Ο γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου είχε ζητήσει “αμοιβή” 2.000 ευρώ για να προχωρήσει στην επέμβαση, αφού “ανέβασε” την ταρίφα σε σχέση με την αρχική διαπραγμάτευση με τον ασθενή. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τον ασθενή να απευθύνεται στην αστυνομία και να προχωρά σε επώνυμη και γραπτή καταγγελία. Οι άντρες της Ασφάλειας Ηρακλείου προσημείωσαν 400 ευρώ σε χαρτονομίσματα και μετά από συντονισμένη επιχείρηση ο γιατρός συνελήφθη. Να σημειωθεί ότι άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης του νοσοκομείου, μετά και την αποκάλυψη του περιστατικού καθώς ο γιατρός τέθηκε ήδη σε αργία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος γιατρού Νοσοκομείου της Κρήτης, για δωροληψία υπαλλήλου. Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία απαίτησε χρηματικό ποσό, για ιατρική πράξη που είχε πραγματοποιηθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης και μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού το οποίο και κατασχέθηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments