Αθλητισμός

Champions League: Πρώτο βήμα για τους “8” για Αταλάντα και Λειψία [vids]

Champions League: Πρώτο βήμα για τους “8” για Αταλάντα και Λειψία [vids]
Champions League: Η Αταλάντα διέλυσε με 4-1 τη Βαλένθια και πολύ δύσκολα δεν θα προκριθεί στους "8". Νίκη 1-0 για την Λειψία κόντρα στην Τοτεναμ μέσα στο Λονδίνο.

Champions League: Η εντυπωσιακή φετινή πορεία της Αταλάντα φαίνεται πως θα συνεχιστεί και στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι Ιταλοί δεν έδειξαν κανέναν έλεος και διέλυσαν τη Βαλένθια με 4-1 και έκλεισαν από τώρα εισιτήριο για τους «8» του Champions League. Η Λειψία έκανε μεγάλο παιχνίδι στο Λονδίνο και με γκολ του Τίμο Βέρνερ πήρε τη νίκη κόντρα στην Τότεναμ και έβαλε τις βάσεις για μία μεγάλη πρόκριση.

Αταλάντα – Βαλένθια 4-1

Η εκπληκτική Αταλάντα έγινε η πρώτη ομάδα που ουσιαστικά «έκλεισε» εισιτήριο για τους προημιτελικούς του Champions League. Στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου η ομάδα-θαύμα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι διέλυσε με 4-1 την αποδεκατισμένη Βαλένθια και μόνο εάν «αυτοκτονήσει» στη ρεβάνς της 10ης Μαρτίου στο «Μεστάγια» θα αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

 

Τότεναμ – Λειψία 0-1

Το πέναλτι-γκολ του Τίμο Βέρνερ στο 58΄ (στην παράβαση υπέπεσε ο Ντέιβις) έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην Λειψία απέναντι στην Τότεναμ. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμπαν «απέδρασε» με «διπλό» από το Λονδίνο (1-0) στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League με τους «πετεινούς» και, πλέον, κρατά την κατάσταση στα χέρια της ενόψει της ρεβάνς που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαρτίου επί γερμανικού εδάφους.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments