Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Τομπίας Στίλερ σφυρίζει το ντέρμπι της Τούμπας

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ο Τομπίας Στίλερ σφυρίζει το ντέρμπι της Τούμπας
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ είναι ο διαιτητής που θα σφυρίξει στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Σε λίγες μέρες είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δυο ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου και από την ΚΕΔ ήθελαν να είναι σίγουροι ότι ο διαιτητής θα είναι ανάλογος της βαρύτητας του ματς. Σε αυτό το πλαίσιο επιλέχθηκε ο Τομπίας Στίλερ.

Πρόκειται για τον Γερμανό διεθνή διαιτητή που ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Μάλιστα, σφυρίζει αύριο (20/2) το Γουλβς-Εσπανιόλ για τους “32” του Europa League και νωρίτερα στη σεζόν διηύθυνε δύο ματς των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ κι ένα του Γιουρόπα. Ο συγκεκριμένος ρέφερι έχει έρθει ξανά στην Ελλάδα για το περσινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Αμιγώς Γερμανικό το διαιτητικό τιμ

Επίσης από τη Γερμανία είναι όλη η διαιτητική ομάδα. Ακόμη δε και ο 4ος (Σόρεν Στορκς), σε αντίθεση με άλλα ντέρμπι. Συγκεκριμένα βοηθοί του θα είναι οι Ματίας Γιόλενμπεκ και Κρίστιαν Γκίτελμαν, στο VAR οι Τομπίας Βελτς, Ράφαελ Φόλτιν και παρατηρητής ο Κωνσταντίνος Ζαννετίδης. Στο παρελθόν βρέθηκε ξανά στον δρόμο ελληνικών ομάδων. Πιο αναλυτικά στους αγώνες Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0 (27/9/17), Αστάνα-Ολυμπιακός 4-1 (20/10/16), Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 (12/10/18) για το UEFA Nations League.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ θα το διευθύνει ο Τάσης με τον Γκορτσίλα στο VAR, ενώ το Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός ο Μανούχος με τον Σιδηρόπουλο ως VAR. Στο Λαμία-Άρης θα βρεθεί ο Φωτιάς με διαιτητή VAR τον Παπαπέτρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments