Lifestyle

Σοφιάνα Σπίνουλα: Το νέο “όπλο” του My Style Rocks

Σοφιάνα Σπίνουλα: Το νέο “όπλο” του My Style Rocks
Σοφιάνα Σπίνουλα: Η αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη θεωρήθηκε ως μια μεγάλη ήττα για το ριάλιτι μόδας, το οποίο όμως φρόντισε να αναπληρώσει το κενό της εκρηκτικής μελαχρινής με την πολυτάλαντη Σοφιάνα.

Σοφιάνα Σπίνουλα: Η Κερκυραία ήρθε για να τρελάνει τα απογεύματά μας! Η αποχώρηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη από το My Style Rocks παραλίγο να δημιουργήσει ένα μεγάλο κενό στο ριάλιτι μόδας, ωστόσο αυτό φρόντισε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ να το αναπληρώσει και με το παραπάνω. Η προσθήκη της πανέμορφης μελαχρινής Σοφιάνας Σπίνουλα έρχεται να δώσει νέο ενδιαφέρον, με την νεαρή να μπαίνει… φουριόζα στο ριάλιτι.

Η 22χρονη μελαχρινή καλλονή έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κέρκυρα και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Γερμανική Φιλολογία, ενώ εργάζεται σε μουσικές σκηνές ως χορεύτρια. Έχει συμμετάσχει σε πολλά video clips και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, ενώ έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ. Επίσης, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και έχει 80.000 followers.

Η εκρηκτική μελαχρινή με μία της μόνο εμφάνιση κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα στον ανδρικό πληθυσμό, με πολλούς να ανατρέχουν στο προσωπικό της Instgram προκειμένου να απαθανατίσουν τα κάλλη της. Οι προκλητικές της πόζες που αφήνουν λίγα στη φαντασία έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης, με τους πάντες πλέον να περιμένουν τη Σοφιάνα να δείξει τον καλύτερο ευατό της και στο γυαλί. Δεδομένα η 22χρονη απέκτησε με το καλημέρα φανατικό κοινό με πολλούς να την θέλουν από τώρα ως το πρώτο φαβορί για τη νίκη.

Λέτε να τους διαψεύσει;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments