Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [19/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [19/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (19/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (19/02/20).

  • κριός

Ένα ζήτημα στα ερωτικά σου που μπορεί να μην έχει συζητηθεί για καιρό, μπορεί να κάνει την εμφάνισή του. Είτε πρόκειται για κρυμμένα συναισθήματα είτε για μια συζήτηση που έχει αναβληθεί για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να αποφύγετε περισσότερα προβλήματα αν το λύσετε μαζί με το ταίρι σου, πριν ενταθεί. Αν ξεκαθαρίσετε τώρα την ατμόσφαιρα ανάμεσά σας, θα βελτιωθεί αρκετά η σχέση σας.

  • ταύρος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα θελήσεις να μάθεις περισσότερα για ένα συγκεκριμένο άτομο. Κάτι στο άτομο αυτό, μπορεί να σ’ ενοχλήσει! Όμως γνωρίζεις πως υπάρχουν περισσότερα στον χαρακτήρα του, απ’ ότι συναντά το μάτι. Αν είσαι σε σχέση τότε θα διαπιστώσεις, ότι αν εξετάσεις μια συγκεκριμένη απάντηση του εραστή σου, θα σου αποκαλύψει περισσότερα από όσα περίμενες.

  • δίδυμοι

Μερικές φορές, η κοινή αντιμετώπιση και η λύση ενός προβλήματος, φέρνει το καλύτερο αποτέλεσμα σε μια σχέση ή θέτει το σκηνικό για ν’ ανθίσει ο ρομαντισμός. Μια ευκαιρία θα παρουσιαστεί σύντομα που επιτρέπει και στους δύο, να συνεργαστείτε ή να βρείτε μια λύση σε κάτι που θα έχει κοινό όφελος. Αυτό θα προσφέρει την ιδανική ευκαιρία να εξερευνήσετε κι άλλες επιλογές που φαινόταν άυλες ή μακρινές….. Γιατί δεν είναι!

  • καρκίνος

Ο πειρασμός θα μπορούσε να πάρει το καλύτερο από σένα, αυτό το διάστημα. Ίσως χρειαστεί να σκάψεις λίγο βαθύτερα μέσα σου από το συνηθισμένο, για να βρεις την αυτοπειθαρχία που χρειάζεται, για την αντιμετώπιση ενός ερωτικού σου θέματος. Μπορεί ν’ αντισταθείς δύσκολα στην επιθυμία να δοκιμάσεις τα νερά σε μια πιθανή σχέση. Ξέρεις τι είναι κατάλληλο και τι δεν είναι. Γλύτωσε τον εαυτό σου από την ταλαιπωρία, παραμένοντας προσγειωμένη και λογική. Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο τετριμμένο….αλλά είναι απαραίτητο!

  • λέων

Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις να περιμένεις κάτι συναρπαστικό από τον αγαπημένο σου. Μπορεί να αφορά τα ταξίδια ή κάποιο συνδετικό κρίκο, από το εξωτερικό. Αν είσαι ελεύθερη μπορεί να βάλεις σε εφαρμογή κάτι ευχάριστο! Μπορεί να σχεδιάσεις κάτι με κάποιον ή να μοιράσεις τις εμπειρίες που απαιτεί ένα ταξίδι ή να απομακρυνθείς, από το συνηθισμένο περιβάλλον. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η Αφροδίτη σε παροτρύνει να εξερευνήσεις. Μπορεί να είναι μια περιπέτεια ζωής? Ούτε αυτό είναι τόσο μακρινό, όσο ακούγεται.

  • παρθένος

Κανείς δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις. Ανησυχείς για την πίεση που σου ασκείται, και προσπαθείς να προχωρήσεις με ταχύτητα τη δράση σου. Αλλά η πίεση που μπορεί να αντιμετωπίσεις τώρα για να ακολουθήσεις μια ερωτική ευκαιρία, πιθανό να σε ικανοποιήσει. Αν μέχρι τώρα δεν έφευγες από τη ζώνη άνεσης, περίμενε να πάρεις μια ουράνια ώθηση για να δραστηριοποιηθείς. Ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι εντυπωσιακός. Καλωσόρισε λοιπόν την ώθηση που σου προσφέρεται!

  • ζυγός

Αυτό που δε σου λέει το ταίρι σου, είναι αυτό που σε ανησυχεί περισσότερο τώρα. Ίσως είναι ανάγκη να εκτιμήσεις την πραγματικότητα μιας συγκεκριμένης κατάστασης στα ερωτικά σου, που είναι η μεγαλύτερη αιτία της διαμάχης σας. Είναι μια περίπτωση του «ό,τι δεν ξέρεις δεν θα σε βλάψει» τώρα, οπότε μην παιδεύεσαι άσκοπα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την πιθανότητα μιας αντιπαράθεσης ανάμεσά σας. Αν μη τι άλλο, αποδέξου τον τρόπο που θα μπορούσες να ανατρέψεις τα ερωτικά σου.

  • σκορπιός

Προσπάθησε να αξιολογήσεις , που επενδύεται σοφά ο χρόνος και η προσπάθεια που καταβάλλεις στην προσωπική σου ζωή. Μια συγκεκριμένη περιοχή – ή ένα πρόσωπο – μπορεί να σε αποστραγγίζει ψυχικά και υλικά. Αυτό που πραγματικά θέλεις να λάβεις, είναι η εκτίμηση και η αμοιβαιότητα. Ξέρεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις να προσφέρεις την υποστήριξή σου επ’ άπειρο. Έχεις ήδη παρουσιάσει μερικές λύσεις, για να μπορέσεις να εξετάσεις την ερωτική σου ζωή.

  • τοξότης

Δεν είμαστε δημοφιλείς όταν προκαλούμε τους άλλους σε ό, τι θεωρούν ότι δεν απαιτείται αξιολόγηση, αμφισβήτηση ή αντιφάσεις. Ωστόσο, μπορείς να κερδίσεις το σεβασμό του συντρόφου σου, αν αναρωτηθείς πώς αισθάνεται. Η συμπεριφορά σου, μπορεί βοηθήσει το ταίρι σου, να γίνει πιο δημιουργικός. Μια νέα κοινή προσέγγιση ή στάση, θα ενισχύσει αναμφίβολα τη σχέση σας.

  • αιγόκερως

Θα δημιουργήσεις μια μακρά λίστα από τους ανθρώπους που δεν πρέπει να έχουν επαφές με τη σχέση σου. Θα μπορούσες επίσης να δημιουργήσεις μια εξίσου μακρά λίστα με ό, τι θα ήθελες να είχες κάνει διαφορετικά. Η αναδρομή στα περασμένα, είναι υπέροχο πράγμα μερικές φορές. Ωστόσο, βρίσκεσαι σε πολύ ισχυρότερη θέση από ό, τι πιστεύεις. Αυτό που ξεδιπλώνεται τώρα, θα κάνει αρεστά, πολλά από αυτά που σου φαίνονται ανεπιθύμητα, σε σύντομο διάστημα και θα νιώσεις ευγνώμον.

  • υδροχόος

Να είσαι προσεκτική όταν κάνεις υποθέσεις ή εικάζεις πράγματα. Μπορεί να έχεις βγάλει κάποια συμπεράσματα για ένα θέμα που σε απασχολεί αλλά να είναι ανακριβή. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να βασίσεις τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις σου, στα γεγονότα που έχεις στη διάθεσή σου. Αλλά χρειάζεσαι πολλά για να καταλήξεις πως η προσωπική σου ζωή είναι τόσο αποξηραμένη όσο φαίνεται. Προς το παρόν….κάνε υπομονή.

  • ιχθύες

Απέσυρε από το δρόμο σου τα κουραστικά καθήκοντα, για να εστιάσεις πιο προσεκτικά σε ό, τι αξίζει μεγαλύτερη προσοχή τώρα. Θα μπορούσες εύκολα να αποσπαστείς από λεπτομέρειες. Αν εσύ και το αντικείμενο του πόθου σου, είστε πρόθυμοι να κοιτάξετε τη μεγαλύτερη εικόνα, τότε είναι πιθανό να κάνετε μερικές ανακαλύψεις που θα καθησυχάσουν και τους δυο σας για τις ανεξερεύνητες δυνατότητες, που έχει η σχέση σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments