Αθλητισμός

Λειψία – Τίμο Βέρνερ: «Με τιμά το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ»

Λειψία – Τίμο Βέρνερ: «Με τιμά το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ»
Λειψία - Τίμο Βέρνερ: Ο 23χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της Λειψίας είναι ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Λειψία – Τίμο Βέρνερ: Τη μετακίνηση του σε μια μεγάλη ομάδα της La Liga ή της Premier League ονειρεύεται ο Τίμο Βέρνερ και η διοίκηση της Λειψίας θα τον βοηθήσει το καλοκαίρι να το κάνει πραγματικότητα. Ο 23χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της Λειψίας είναι ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου και η διοίκηση της ομάδας του έχει αποδεχτεί πως θα παραχωρηθεί στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Τίμο Βέρνερ, που με πέναλτι-γκολ στο 58ο λεπτό έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην Λειψία απέναντι στην Τότεναμ, στο ματς στο Λονδίνο για το Champions League, έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023, αλλά ο 23χρονος άσος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ενώ δήλωσε υπερήφανος που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του η Λίβερπουλ:

«Σίγουρα θέλω να παίξω στο εξωτερικό και είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Βέβαια το αγγλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα έχουν προτεραιότητα. Η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και το ενδιαφέρον της για μένα με κάνει πολύ υπερήφανο και με τιμά, αλλά παίζουν σε αυτή πολλοί καλοί παίκτες και πρέπει να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο για να είμαι στο ίδιο επίπεδο».

Ζουλιάν Νάγκελσμαν: «Κάναμε περίπλοκη την ρεβάνς»

Ο προπονητής της Λειψίας, Ζουλιάν Νάγκελσμαν, δήλωσε ότι η αποτυχία της ομάδας του να μετατρέψει σε γκολ, περισσότερες από μία από τις 16 προσπάθειες (σε σύγκριση με τις 11 της Τότεναμ) έκανε τον επαναληπτικό στις 10 Μαρτίου «περίπλοκο», ενώ τόνισε ότι θα σεβαστεί πλήρως την τεράστια εμπειρία που έχει ο Μουρίνιο σε τέτοιες καταστάσεις.

Ο 32χρονος προπονητής, που αποκαλείται «μικρός Μουρίνιο», είπε ότι η νεανική και δυναμική ομάδα του, θα προσπαθήσει να προσφέρει περισσότερα με το ίδιο ποδόσφαιρο υψηλής έντασης.     «Στην ρεβάνς, θα το κάνουμε, σας υπόσχομαι, με τον ίδιο τρόπο», είπε μετά τη νίκη στο Λονδίνο στην πρώτη αναμέτρηση με την Τότεναμ στους «16» του Champions League.</p>

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments