Ελλάδα

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένας αστυνομικός

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένας αστυνομικός
Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Μία ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα στη διμοιρία της αστυνομίας η οποία είχε πάει στο σημείο για να συλλάβει παράνομους μικροπωλητές που είχαν στήσει πάγκους έξω από την πρώην ΑΣΟΕΕ.

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Φεβρουαρίου 2020, έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο μεταξύ αγνώστων ατόμων και της αστυνομίας. Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες μια ομάδα ατόμων, αγνώστου προελεύσεως επιτέθηκε με πέτρες και ξύλα στη διμοιρία της αστυνομίας η οποία είχε πάει στο σημείο για να συνδράμει στην επιχείρηση που έκανε κλιμάκιο της Ασφάλειας ώστε να συλλάβει παράνομους μικροπωλητές που είχαν στήσει πάγκους έξω από την πρώην ΑΣΟΕΕ.

Μόλις οι αστυνομικοί έκαναν την εμφάνιση τους στο σημείο, άγνωστοι δράστες άρχισαν να πετούν πέτρες κατά των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας η αστυνομικός και να μεταφερθεί στο  Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών«401». Ευτυχώς η κατάσταση του αστυνομικού είναι καλή αφού τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για τους δράστες και την αιτία της ενέργειάς τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments