Ελλάδα

Μαρία Μαχαίρα: Πέθανε στα 52 του το γνωστό μοντέλο της δεκαετίας του ’80

Μαρία Μαχαίρα: Πέθανε στα 52 του το γνωστό μοντέλο της δεκαετίας του ’80
Μαρία Μαχαίρα πέθανε: Την είδηση έκανε γνωστή μέσω Facebook ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Βασίλειο Κωστέτσος.

Μαρία Μαχαίρα: Πέθανε σε ηλικία μόλις 52 ετών το γνωστό μοντέλο της δεκαετίας του ’80, χτυπημένη από τον καρκίνο. Την είδηση του θανάτου της Μαρίας Μαχαίρα έκανε γνωστή ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος. «Δυστυχώς άσχημα νέα… Καλό Ταξίδι Αγαπημένη μας Μαρία…έφυγες νωρίς….και ήσουν ένα κορίτσι γεμάτη ζωή!…η ψυχή της παρέας… θα θυμάμαι πάντα το αξέχαστο Δεκαπενταύγουστο στην Αγαπημένη σου Λευκάδα!» ήταν η ανάρτηση του σχεδιαστή.

Η Μαρία ήταν παντρεμένη με τον Ρομπέρτο Μαχαίρα και είχε μια κόρη. Η Μαρία Μαχαίρα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χώρο της σόου μπιζ και μαζί με τον σύζυγό της, διατηρούσαν κατάστημα ρούχων στο Κολωνάκι. Σήμερα Πέμπτη (20/2) φίλοι και συγγενείς της της είπαν το τελευταίο αντίο στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας. Η οικογένεια παρακάλεσε αντί στεφάνων να δοθούν τα χρήματα για την ενίσχυση του ναού, στον οποίο θα φιλοξενηθεί η εξόδιος ακολουθία.

Το προφίλ της στο Facebook έχει γεμίσει από συγκινητικά μηνύματα των φίλων της. Αναφέρουν πόσο γενναία μαχήτρια υπήρξε κατα τη διάρκεια της αρρώστιας, ενώ στις περισσότερες φωτογραφίες της η Μαρία φορά μαντήλι στο κεφάλι αλλά έχει ένα πλατύ χαμόγελο, γεμάτο αισιοδοξία.

Δυστυχώς άσχημα νέα…. Καλό Ταξίδι Αγαπημένη μας Μαρία…έφυγες νωρίς….και ήσουν ένα κορίτσι γεμάτη ζωή!…η ψυχή της…

Gepostet von Vassilios Kostetsos am Mittwoch, 19. Februar 2020

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments