Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [20/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [20/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (20/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Πέμπτη (20/02/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τον Αιγόκερω που βρίσκεται, εντάσσει σοφία, φιλοσοφία και αλήθεια σε όλα τα συστήματά σας. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της δόμησης, του συστήματος και όλων όσων βασίζεστε. Αλλά τα πάντα περνούν από αναδόμηση, με την παρουσία εδώ επίσης των Κρόνου και Πλούτωνα. Γι’ αυτό η παραμονή και του Δία μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, θεωρείτε ευλογία… Σίγουρα θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο σοφές επιλογές.

Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα από τον Αιγόκερω, όπου θα συναντήσει τον Κρόνο. Το ξύπνημά σας θα είναι φορτισμένο για δράση – ή έτσι θα έπρεπε. Αργότερα η Σελήνη θα μπει σε κενό πορείας, γι’ αυτό ασχοληθείτε με όσα έχετε ήδη σε εξέλιξη. Θα βγει από το κενό όταν περάσει στον Υδροχόο, απ’ όπου θα τονώσει και την κοινωνική σας διάθεση. Εστιάστε σε περισσότερες επαφές και στη δικτύωσή σας, για να πάτε εκεί που πρέπει. Η Σελήνη από τον Υδροχόο θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο. Ενδέχεται να κριθεί απαραίτητη κάποια αναβάθμισή σας ή μια αλλαγή. Να θυμάστε ότι ο Ερμής κινείται ανάδρομος, συγκυρία που σας βοηθά να κάνετε αναπροσαρμογές.

Την Πέμπτη θα έχετε αρκετές ευκαιρίες και ευνοϊκές συνθήκες για να επιτύχετε σημαντικά επιτεύγματα για εσάς. Όλα θα εξαρτηθούν από την ικανότητα να κρατήσετε σε ισορροπία την ενέργεια και τα συναισθήματά σας, όπως και το θάρρος να κάνετε συγκεκριμένα πράγματα. Σήμερα να περιμένετε συναντήσεις και συζητήσεις, με αγνώστους ή άτομα που συναντάτε σπάνια. Μέσα από τέτοιου είδους σχέσεις, θα δείτε πρόοδο ή θα σημειώσετε σημαντική επιτυχία.

Μην αγνοήσετε τα λόγια ή τις ενέργειες ατόμων στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου. Τυχόν συγκρούσεις σήμερα μπορεί να σας βοηθήσουν να επιτύχετε κάτι – αλλά μόνο προσωρινά. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι το άλλο άτομο έχει πάρει κάποια από τα λόγια σας πολύ συναισθηματικά. Την Πέμπτη μπορεί να εκπλαγείτε από κάποιο τηλεφώνημα ή μια πρόσκληση, που θα δυσκολευτείτε να απορρίψετε. Οι άνδρες άνω των 35 ετών θα είναι επιρρεπείς σε απαισιόδοξη και μελαγχολική διάθεση. Γι’ αυτή ευθύνεται η αδυναμίας τους να επιλύσουν ένα πρόβλημα ή να ξεφύγουν από μια αδιέξοδη κατάσταση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την υγεία σας ή αυτή μιας γυναίκας από το στενό σας περιβάλλον. Στη δεύτερη περίπτωση, η γυναίκα είναι πιθανό να ζει μακριά από εσάς. Η μέρα απαιτεί να είστε μετρημένοι στα λόγια και στις πράξεις σας, να μη βιάζεστε ή να καθυστερείτε. Αν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στη ζωή σας, θα πρέπει να κρατήσετε την ισορροπία στα λόγια και τις πράξεις σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα θελήσετε να οργανώσετε το σπίτι ή τη ζωή σας, κυρίως από οικονομικής και υλικής απόψεως. Θα επικοινωνήσετε με διάφορα άτομα ή φορείς, για θέματα οικονομικής σημασίας ή για μια σύμβαση. Τα επιτεύγματά σας σήμερα δεν θα είναι φοβερά, αλλά τουλάχιστον θα είστε σε θέση να επιλύσετε κάποια προβλήματα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Πέμπτη μπορεί να σας εκπλήξει με απροσδόκητα γεγονότα ή νέα, που θα αφορούν την οικογένεια ή συγγενείς σας. Θα προκύψει μια τεταμένη κατάσταση, που θα αφορά ένα άτομο στο ζώδιο του Λέοντα, του Τοξότη ή του Κριού. Τα νέα που θα φέρει η σημερινή μέρα, δεν έχουν σκοπό να σας ρίξουν συναισθηματικά ή να σας στενοχωρήσουν… Αλλά να σας βοηθήσουν να οργανώσετε κάποια σημαντικά γεγονότα στη ζωή σας, σύμφωνα με την προτεραιότητά τους.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Πέμπτη αφιερώστε χρόνο για να διασκεδάσετε με παιδιά ή νεαρά άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Η σημερινή θα είναι καλή μέρα για εσάς, κατά την οποία θα είναι σημαντικό να έχετε θετικά συναισθήματα και να αποφύγετε τα αρνητικά. Αποφύγετε τις αμφιβολίες ή τον φόβο στις σκέψεις και τις ενέργειές σας. Κάτι τέτοιο μπορεί να μπει εμπόδιο στις ευνοϊκές τάσεις της μέρας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments