Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [20/02/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [20/02/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη (20/02/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη (20/02/20).

Κριός

Μην περιμένετε από το ταίρι σας να κάνει την πρώτη κίνηση σήμερα. Έχετε κάποιες ιδέες που θα θέλατε να βάλετε σε εφαρμογή στη σεξουαλική σας ζωή; Πάρτε τα ηνία και προχωρήστε! Ο/Η σύντροφός σας θα σας λατρέψει.

Ταύρος

Δείξτε στο ταίρι σας ότι έχετε ακόμη πολλούς άσους στο μανίκι σας. Εκπλήξτε το με κάτι ξεχωριστό στην κρεβατοκάμαρα απόψε το βράδι. Αν κάνετε μερικές μικρές αλλαγές, θα φτάσετε σε νέα επίπεδα απόλαυσης.

Δίδυμοι

Μην αφήνετε τις αντίξοες καιρικές συνθήκες να σας χαλάσουν τη διάθεση. Πηγαίνετε με το ταίρι σας σε ένα ρομαντικό καφέ. Όταν φτάσετε σπίτι, κουλουριαστείτε στον καναπέ και χουχουλιάστε παρέα.

Καρκίνος

Σήμερα δώστε επιπλέον προσοχή στη συμπεριφορά του/της συντρόφου σας. Αν μοιάζει κάπως εκτός τόπου και χρόνου, μη διστάσετε να ρωτήσετε τον λόγο. Μπορεί να τον/την βοηθήσετε να ανακαλύψει κάτι για τον εαυτό του/της.

Λέων

Έχετε πολύ ρομαντική διάθεση σήμερα, οπότε δημιουργήστε μια αντίστοιχη ατμόσφαιρα. Ξεκινήστε ανάβοντας λίγα κεριά, προσθέσετε τις προσωπικές σας πινελιές και από εκεί και πέρα αφήστε τα συναισθήματά σας να σας καθοδηγήσουν.

Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή είναι ιδιαίτερα έντονη τώρα. Μην το σκέφτεστε πολύ. Απλά αφεθείτε και απολαύστε το πάθος στη σχέση σας.

Ζυγός

Μια ουσιαστική και ενδιαφέρουσα συζήτηση σήμερα, μπορεί να οδηγήσει σε ένα παθιασμένο βράδυ με το ταίρι σας. Μόλις ανοίξετε την καρδιά σας ο ένας στον άλλον, θα αισθανθείτε πιο κοντά.

Σκορπιός

Ανυπομονείτε για μια χαλαρή μέρα με το ταίρι σας σήμερα. Περάστε το πρωινό σας σε ένα ρομαντικό καφέ… Και το βράδυ σας ανακαλύπτοντας ο ένας τον άλλον στην κρεβατοκάμαρα.

Τοξότης

Το ταίρι σας θέλει να μάθει τι σας ευχαριστεί, γι’ αυτό μην φοβάστε να μιλήσετε. Αν αισθάνεστε αμήχανα να το συζητήσετε, χρησιμοποιήστε τη γλώσσα του σώματος για να του δείξετε… Και ενθαρρύνετέ το να κάνει το ίδιο.

Αιγόκερως

Έχετε άφθονη ενέργεια σήμερα, γι’ αυτό μην περιμένετε μέχρι το βράδυ για να κάνετε κάτι ρομαντικό με το ταίρι σας. Ξεκινήστε από το πρωί και θέστε τον τόνο για όλη την υπόλοιπη μέρα.

Υδροχόος

Κρατήστε την ατμόσφαιρα χαλαρή καθώς απολαμβάνετε ένα χαλαρωτικό βράδυ με το ταίρι σας. Αφήστε το άγχος της μέρας να φύγει από πάνω σας, την ώρα που εσείς οι δύο έρχεστε σε επαφή και αναζωογονείτε τον έρωτα σας.

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ότι σας τραβάνε προς διάφορες κατευθύνσεις. Διεκπεραιώστε τα πιο πιεστικά ζητήματα κατά τη διάρκεια της μέρας, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε το βράδυ στο ταίρι σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments