Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [20/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [20/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (20/02/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (20/02/20).

Κριός

Αλαζόνες και αυταρχικοί άνθρωποι υπάρχουν παντού. Το πιθανότερο είναι ότι έχετε δουλέψει ή έχετε ζήσει με αρκετούς από αυτούς. Δεν έχετε πρόβλημα να αντέξετε ένα κύμα παθητικής-επιθετικής συμπεριφοράς. Μην πιέζετε και μην κρίνετε αυτά τα άτομα. Αν η κατάσταση είναι χρόνια, ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε μια αλλαγή.

Ταύρος

Επαναπροσδιορίστε την άποψη που έχετε για την επιτυχία. Δεν έχει να κάνει με χρήματα, σπίτια και υλικά αγαθά. Έχει να κάνει περισσότερο με την επιδίωξη των ονείρων σας και το να βγάζετε αρκετά χρήματα, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη ζωή στα μέτρα σας. Το ακριβό αυτοκίνητο, το πολυτελές σπίτι και τα ρούχα σχεδιαστών δεν αξίζουν το άγχος και τις θυσίες.

Δίδυμοι

Η ζωή σας τελευταία μπορεί να έχει γίνει ανυπόφορη, εξαιτίας κάποιων απαιτητικών και αναίσθητων συγγενών. Η ψυχική σας υγεία είναι πιο σημαντική από τη γκρίνια τους, γι’ αυτό κόψτε τους τη φόρα. Τόση αρνητικότητα δεν κάνει καλό ούτε στη διάθεσή σας ούτε στο δέρμα σας. Έχετε ήδη αρκετά προβλήματα, χωρίς να ασχολείστε με τα δράματα των άλλων.

Καρκίνος

Λίγη ειλικρίνεια μπορεί να αλλάξει τη ζωή κάποιου κοντινού σας προσώπου. Να είστε ειλικρινείς όταν κάποιος φίλος ζητήσει την άποψή σας για ένα ερωτικό θέμα. Αυτός θα ρωτά κι εσείς θα απαντάτε. Δεν θα σας δοθεί άλλη τέτοια ευκαιρία, γι’ αυτό πείτε τα έξω από τα δόντια. Εξάλλου, το πιθανότερο είναι ότι αυτή είναι μια κραυγή για επιβεβαίωση.

Λέων

Για κάποιους, τα θαύματα γίνονται μόνο στα παραμύθια. Δεν είναι αλήθεια, συμβαίνουν κάθε μέρα. Ίσως απλά δεν δίνετε την απαραίτητη προσοχή. Μπορεί να είναι μόνο μια αίσθηση ή μια γνώση, που μπαίνει στο μυαλό και μας αφήνει άφωνους. Ακούστε τη διαίσθησή σας. Μέσω αυτής σας μιλάει το σύμπαν.

Παρθένος

Δεν έχετε απαντήσεις για όλα, είναι αλήθεια. Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να αισθάνεστε ανεπαρκείς. Εξάλλου, κανείς δεν έχει την απαίτηση να επιλύνετε όλα τα προβλήματα. Όταν ξεπεράσετε την ανάγκη να φαίνεστε ότι τα ξέρετε όλα, θα ανοιχτεί μπροστά σας μια νέα διάσταση κατανόησης και μάθησης.

Ζυγός

Όταν κάτι δεν πάει όπως το θέλετε, αναστατώνεστε και αισθάνεστε αδικημένοι; Αυτό συμβαίνει όταν καθορίζετε τον εαυτό σας, μέσω της επιτυχίας που προέρχεται από εξωτερικούς παράγοντες. Αυτού του είδους η ευτυχία είναι απατηλή: Τα ακριβά αυτοκίνητα, τα χρήματα και το μεγάλο σπίτι δεν μετράνε. Καλλιεργήστε το μέσα σας, αυτό έχει μόνο σημασία.

Σκορπιός

Αν βρεθείτε να πιέζετε ανθρώπους και καταστάσεις, κάντε ένα βήμα πίσω και διαχωρίστε τη θέση σας. Αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να απομακρυνθείτε ως φυσική παρουσία, κάντε το. Το να προσδιορίσετε τι σας έδωσε το έναυσμα, είναι μια καλή αρχή. Η νούμερο ένα προτεραιότητά σας είναι η αυτοπροστασία σας… Γι’ αυτό θα ήταν καλό – τουλάχιστον προς το παρόν – να μην απαντήσετε σε τηλεφωνήματα από πρώην.

Τοξότης

Τα πράγματα μπορούν να πάνε χειρότερα; Σίγουρα μπορούν – και θα πάνε. Και όταν γίνει αυτό, καλό θα ήταν να έχετε ένα ασφαλές μέρος και να οργανώσετε το μυαλό σας. Να θυμάστε ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή. Τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι στατικό. Όταν όλη αυτή η αναστάτωση περάσει, θα πατάτε επιτέλους σε πραγματικά στέρεο έδαφος.

Αιγόκερως

Σε γενικές γραμμές είστε ένα γοητευτικό, συνετό άτομο. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι οι άλλοι γύρω σας δεν είναι. Μην εκπλαγείτε από την αγένεια που θα αντιμετωπίσετε γύρω σας σήμερα. Η κακία φέρνει κακία. Δώστε το καλό παράδειγμα και αντιμετωπίστε την με καλοσύνη. Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, μετρήστε μέχρι το δέκα και αποχωρήστε.

Υδροχόος

Γυρίστε το άλλο μάγουλο και δώστε πίσω λίγη από την καλή σας ενέργεια στο σύμπαν. Αν κάποιος πεταχτεί μπροστά σας ή δεν σας ανταποδώσει την καλημέρα σας, μην το πάρετε προσωπικά και μην προσπαθήσετε να εκδικηθείτε. Να θυμάστε ότι ο θυμός του δεν σας αφορά. Φερθείτε ευγενικά ακόμη και στους πιο κακούς ανθρώπους και συνεχίστε τη μέρα σας.

Ιχθύες

Παραπονιέστε πολύ; Ναι! Είναι εύκολο να χαθεί ο έλεγχος. Στην πραγματικότητα, σας αρέσει να γκρινιάζετε. Η αλήθεια είναι ότι έτσι δημιουργείτε ένα τεράστιο καρμικό φορτίο που θα κάνει μήνες να φύγει. Φτάστε στη ρίζα του προβλήματος. Θα δείτε ότι προέρχεται περισσότερο από φόβο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments