Ελλάδα

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ναρκωτικά: «Φέτος κλείνω 17 χρόνια καθαρή» [vid]

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ναρκωτικά: «Φέτος κλείνω 17 χρόνια καθαρή» [vid]
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ναρκωτικά: Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη μίλησε για την πάλη της με τους εθισμούς.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ναρκωτικά: Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη, παραχώρησε συνέντευξη στη Στέφη Βασιλοπούλου στο κανάλι της στο YouTube, και μίλησε για τα τα χρόνια που ήταν εθισμένη σταναρκωτικά, εξηγώντας πώς τα ξεκίνησε και πώς τελικά τα κατάφερε να ξεφύγει από αυτά. Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου εξήγησε ότι ξεκίνησε τα ναρκωτικά από περιέργεια και σε πολύ μικρή ηλικία και αποκάλυψε ότι πλέον κλείνει 17 χρόνια καθαρή.

«Εγώ το ξεκίνησα γιατί ήμουν πάρα πολύ περίεργη, ήθελα να δοκιμάσω πράγματα. Ξεκίνησα με το τσιγάρο… πέρναγα φανταστικά, μετά ήρθε η κοκαΐνη στη ζωή μου, πέρναγα πάρα πολύ ωραία. Μετά LSD, μετά μανιτάρια, μετά έκσταση, τα έκανα όλα αυτά. Το τσιγάρο ας πούμε από τα 12 -13 που ξεκίνησα μέχρι τα 25 ήταν μία καθημερινή συνήθεια. Από το πρωί μέχρι το βράδυ πόσα τσιγάρα πίναμε;

Ξυπνάγαμε, κοιμόμασταν με αυτό το πράγμα. Ήταν η καθημερινή μας ρουτίνα. Κόκα, δεν μπορούσα να βγω χωρίς να έχω πάρει κόκα. (..) Τότε ένιωθα ότι κάτι έκανα, αλλά στην ουσία δεν έκανα τίποτα. Είναι ένας φαύλος κύκλος αυτό το πράγμα και κάνεις κάνεις και θες να δοκιμάζεις. Κάποια στιγμή όμως για να αποκοπείς από αυτή την ιστορία, για να σταματήσεις αυτό το πράγμα, το πιο σωτήριο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να κόψεις τις παρέες αυτές», ανέφερε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Στη συνέχεια η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη, περιέγραψε πότε κατάλαβε πως έχει ξεφύγει από τον έλεγχό της ο εθισμός

«Όταν όμως μετά από κάποια χρόνια συνειδητοποίησα ότι θέλω να φεύγω από εκεί που ήμουν με την παρέα, εξαφανιζόμουν και ήθελα να πηγαίνω σπίτι μόνη μου και να κάνω μόνη μου χρήση κοκαΐνης που αυτό δεν είναι φυσιολογικό, εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

“Φέτος κλείνω 17 χρόνια καθαρή”

«Φέτος κλείνω 17 χρόνια καθαρή. 17 χρόνια σε ένα τρελό κόσμο που υπάρχει παντού γύρω μας το παραμικρό και με την παραμικρή δυσκολία το πιο εύκολο πράγμα είναι να πιούμε ένα ποτήρι αλκοόλ, να πάρουμε μία γραμμή, να πιούμε ένα τσιγάρο για να ξεφύγουμε»,ανέφερε με χαμόγελο στα χείλη η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. «Γιατί μην νομίζεις αυτά τα 17 χρόνια δεν μου ήταν εύκολο», είπε απευθυνόμενη στη δημοσιογράφο.

Σε άλλο σημείο η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναφέρθηκε και στο ρόλο της οικογένειας λέγοντας: «Όταν δεν νιώθεις αγάπη από την οικογένειά σου, νιώθεις αδύναμος, θέλεις να κάνεις κάτι για να αποδείξεις ότι δεν είσαι έτσι. Πίνεις, νομίζεις ότι είσαι tοp, περνάς φανταστικά, αλλά μετά από κάποιες φορές πολύ δύσκολα γυρνάς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments