Lifestyle

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η μελαχρινή καλλονή που “καίει” τη καρδιά του Ντάνου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η μελαχρινή καλλονή που “καίει” τη καρδιά του Ντάνου
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η 27χρονη ηθοποιός έχει τον τρόπο να σε ρίξει στο σανίδι.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Οι φήμες θέλουν την πανέμορφη ηθοποιό – και πρώην μακροχρόνια σύντροφο του Κώστα Σόμερ – να βρίσκεται στην αγκαλιά του συμπρωταγωνιστή της και καρδιοκατακτητή Γιώργου Αγγελόπουλου. Ο Ντάνος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει πλάι του ένα από τα ομορφότερα κορίτσια της νέας γενιάς της υποκριτικής, καθώς η Ναυσικά εκτός από ταλέντο διαθέτει τις τέλειες σωματικές αναλογίες.

Η πανέμορφη ηθοποιός έχει όλο το πακέτο για να πραγματοποιήσει λαμπρή καριέρα στην τηλεόραση. Από τη πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή και βρέθηκε στο πλάι του ηθοποιού Κώστα Σόμερ δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό του ανδρικού πληθυσμού. Οι τρομερές αναλογίες της σε συνδυασμό με το γλυκό της πρόσωπο την έχουν κατατάξει δικαίως ανάμεσα στις ομορφότερες της γενιάς της. Η ίδια εκτός από εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές, ταινίες – με πιο πρόσφατη τη παρουσία στη ταινία του Μάρκου Σεφερλή “Χαλβάη 5 0 – έχει να παραθέσει και συμμετοχές σε βίντεο κλιπ γνωστών τραγουδιστών.

Το προσωπικό της Instagram αριθμεί περισσότερους από 77.000 ακόλουθους, οι οποίοι καθημερινά βλέπουν την Ναυσικά να ανεβάζει φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα. Πότε με εσώρουχα, πότε με εντυπωσιακά και άκρως τολμηρά φορέματα, την Ναυσικά όπως και να την δεις απλά θα κολλήσεις. Δεν ξέρουμε αν είναι κορίτσι για σπίτι, ούτε αν είναι το κορίτσι του Ντάνου, αυτό που ξέρουμε όμως είναι πως μια “βόλτα” στο Instagram της είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνει σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments