Ελλάδα

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Επίθεση στο ταξί των διαιτητών – Τραυματίστηκε ο Λαμόνικα

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Επίθεση στο ταξί των διαιτητών – Τραυματίστηκε ο Λαμόνικα
Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Επίθεση αγνώστων στο αμάξι που μετέφερε τους διαιτητές του αγώνα - Στο νοσοκομείο ο Λαμόνικα.

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές του αγώνα δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους αφού τελείωσε ο αγώνας, ενώ το ταξί τους μετέφερε στο ξενοδοχείο τους. Ο Λαμόνικα τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Οι άγνωστοι επέβαιναν σε μηχανάκι και επιτέθηκαν στους διαιτητές μέσα στο ταξί που τους μετέφερε στο Divani Palace Acropolis. Εκτός από τους διαιτητές της αναμέτρησης μαζί τους βρισκόταν και ο παρατηρητής διαιτησίας της Euroleague, Νίκος Πιτσίλκας.

To περιστατικό έλαβε χώρα επί της Λεωφόρου Κηφισίας, περίπου 5 χλμ μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι δράστες έσπασαν το πίσω τζάμι του ταξί και τραυμάτισαν τον Λαμόνικα, ο οποίος αμέσως μετά διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Υγεία” προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έσπευσε αμέσως η Αστυνομία και πήρε καταθέσεις, ενώ άνοιξε φάκελλος για την υπόθεση. Αμέσως βρέθηκαν στο σημείο και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, όπως και η υπεύθυνη για θέματα ασφαλείας στη EuroLeague, Θάλεια Μήτση. Αργά το βράδυ, ο Λαμόνικα πήρε εξιτήριο και πήγε στο ξενοδοχείο του συνοδεία της αστυνομίας, ενώ το πρωί του Σαββάτου μετέβη και πάλι με συνοδεία αστυνομίας στο αεροδρόμιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments