Πολιτική

Live ομιλία Τσίπρας: Απευθείας από το κλειστό του Τάε Κβο Ντο

Live ομιλία Τσίπρας: Απευθείας από το κλειστό του Τάε Κβο Ντο
Live ομιλία Τσίπρας: Την πρώτη ανοιχτή μαζική του εκδήλωση πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο, με κεντρικό ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Live ομιλία Τσίπρας: H αντεπίθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεκινά με τη σημερινή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από το κλειστό του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να δώσει τον τόνο στη μεγάλη πολιτική εκδήλωση που διοργανώνεται και έχει ως κεντρικό σύνθημα «Παίρνουμε το αύριο στα χέρια μας, υπερασπιζόμαστε την κοινωνία».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να αναδείξει την «απάτη των αρίστων» έπειτα από επτά μήνες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζοντας τη «Μαύρη Βίβλο», αλλά και απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα για την υπεράσπιση της κοινωνίας. Αναφερόμενος στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, o Αλέξης Χαρίτσης υπογράμμισε το πρωί του Σαββάτου ότι «θα αναδείξουμε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη το τελευταίο επτάμηνο. Το τι έκανε σε σχέση με όσα είχε υποσχεθεί», ενώ πρόσθεσε ότι «επίσης θα αναδείξουμε και ποια είναι η δική μας εναλλακτική, αριστερή και προοδευτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας».

Live η εκδήλωση από το Παλαιό Φάληρο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments