Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [22/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [22/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Παρασκευή (22/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (22/02/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Γίνεται συχνή αναφορά στον Κρόνο, κυρίως γιατί παράσχει τη «ροή» σε όλους. Προς αυτά που σας απασχολούν ή θα πρέπει να στραφείτε. Κάθε περίπου δυόμιση χρόνια, ο αυστηρός πλανήτης αλλάζει ζώδιο κι εσείς θέμα πάνω στο οποίο εργάζεστε. Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω που κυβερνά, από τον Δεκέμβριο του 2017. Θα αλλάξει κατοικία στις 17 Δεκεμβρίου φέτος. Έχετε αυτό το διάστημα για να δηλώσετε την παρουσία σας, τις ικανότητες σας και να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Στο ίδιο ζώδιο συγκατοικεί ο Πλούτωνας, που απαιτεί τακτές «εκκαθαρίσεις» και τελειότητα. Αυτό εντείνει κάθε διαδικασία, δεν αφήνει περιθώρια για υπαναχωρήσεις.

Ο Κρόνος θα κάνει μια σύντομη επίσκεψη στον Υδροχόο, από 21 Μαρτίου μέχρι την 1η Ιουλίου. Μετά θα επιστρέψει στον Αιγόκερω για να ολοκληρώσει το οικοδόμημά σας. Να το έχετε υπόψιν σας, καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομος τώρα και προβαίνει σε αποκαλύψεις. Η Σελήνη είναι στον Υδροχόο σήμερα, κάνοντας ευχάριστη την ατμόσφαιρα. Βρίσκεται σε φάση χάσης και αύριο αναμένεται να σχηματίσει τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύες. Αρχίστε να ετοιμάζετε τη λίστα των προθέσεών σας.

Το Σάββατο μπορεί να ξεκινήσετε νέα πράγματα που θα απαιτήσουν περισσότερο χρόνο ή περισσότερους πόρους για την υλοποίησή τους. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για την εξυπηρέτηση πελατών, όπου θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερη διπλωματία στην επικοινωνία σας. Θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας, να αναδείξετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Σάββατο θα έχετε την ευκαιρία να ξεφύγετε από την επιρροή ανθρώπων στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου… Μάλλον σας επηρέαζαν αρνητικά ή σας προκαλούσαν μια απαισιόδοξη διάθεση.

Σήμερα η επικοινωνία σας θα είναι πολύ πιο εύκολη με άτομα στα ζώδια του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων, από τα οποία θα μάθετε χρήσιμες συμβουλές. Το Σάββατο είναι καλή μέρα για μια συγκέντρωση στο σπίτι σας, ειδικά εάν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για την οικογένεια και τους συγγενείς σας, να συμμετέχετε σε διάφορες οικογενειακές εκδηλώσεις, να μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Σήμερα μπορείτε να χαροποιήσετε ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας, με ένα μικρό δώρο αλλά με ιδιαίτερο νόημα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Το Σάββατο προετοιμάστε τον εαυτό σας για κάποιες σημαντικές αλλά ανεπιθύμητες δεσμεύσεις. Θα είστε αρκετά φιλόδοξοι και πρόθυμοι για σημαντικές συζητήσεις, που αφορούν τις μελλοντικές δραστηριότητες της οικογένειάς σας. Σήμερα μπορεί να συζητήσετε για οικονομικά θέματα, να προγραμματίσετε τις δαπάνες σας ή να ασχοληθείτε με άλλες γραφειακές ενέργειες. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, θα είναι εξαιτίας κάποιου τεχνάσματος, απόκρυψης της αλήθειας ή της απροθυμίας σας να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, καθώς έτσι θα προκληθούν διάφορες παρεξηγήσεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Το Σάββατο απαιτεί να είστε πολύ προσεκτικοί και πρακτικοί στις ενέργειές σας. Αποφύγετε ρίσκα ή συναισθηματικές αντιδράσεις. Οι κίνδυνοι παραμονεύουν σε διάφορες καταστάσεις, αν δεν ζυγίσετε καλά τις επιλογές σας ή τις ιδιαίτερες συνθήκες. Σήμερα μπορεί να προκύψουν μικρά έσοδα ή καλά νέα για τον προϋπολογισμό σας. Το Σάββατο θα είναι μια δυναμική και συναρπαστική μέρα για την επικοινωνία σας με άτομα από διάφορα μέρη.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα βιώσετε κάποια συναισθηματικά ή δυσάρεστα προβλήματα με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα αναζητήσετε την αιτία για τα γεγονότα που προκύπτουν – αλλά πιθανότατα θα δυσκολευτείτε να βρείτε τη σωστή απάντηση. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, αρκεί να μην αγνοήσετε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας ή να παραβλέψετε κάποια τεχνικά προβλήματα του αυτοκινήτου σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα είστε ευέξαπτοι ή εφευρετικοί, κάτι που θα σας κάνει δυσάρεστη παρέα για τους ανθρώπους γύρω σας. Κάποιοι φίλοι μπορεί να έχουν το θάρρος να σας πουν ότι δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν μαζί σας. Εάν εργάζεστε σήμερα, αποφύγετε να μεταδώσετε την κακή διάθεση ή την ανυπομονησία σας στους συναδέλφους ή τους πελάτες σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments