Αθλητισμός

Ματιέ Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Φυσικό επακόλουθο η ανανέωση του

Ματιέ Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Φυσικό επακόλουθο η ανανέωση του
Ματιέ Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιο του με τους "Ερυθρόλευκους" επισφραγίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική του παρουσία στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ματιέ Βαλμπουενά Ολυμπιακός: Ο Γάλλος σταρ ήρθε το καλοκαίρι στον Πειραιά προκειμένου να αντικαταστήσει τον τραυματία Κώστα Φορτούνη. Ο προπονητής των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς είδε τα πλάνα της προετοιμασίας του να καταρρίπτονται μέσα σε μια στιγμή με τον τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, μιας και ο Πορτογάλος είχε δώσει ρόλο ηγέτη στον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Ο ερχομός του Βαλμπουενά όμως έφερε γρήγορα χαμόγελα στον “ερυθρόλευκο” πάγκο με τον Γάλλο να μπαίνει στα παπούτσια του… οδηγού και να φέρνει εκ του ασφαλούς την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Το παιχνίδι του 35χρονου άσσου έγινε επιδραστικό σε αυτό του Ολυμπιακού καθιστώντας τη συμμετοχή του στα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή απαραίτητη ακόμη και τώρα που ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Γάλλου για ακόμη έναν χρόνο ήρθε να επιστεγάσει την εξαιρετική συνεργασία των δύο πλευρών. Δεδομένα ο Ολυμπιακός ήθελε εξαρχής τον Βαλμπουενά περισσότερο από μία σεζόν, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν δεσμεύτηκαν το καλοκαίρι αλλά περίμεναν ο ίδιος ο παίκτης να τους δείξει τον δρόμο.

Η νέα σύμβαση σύμφωνα με το δημοσιεύματα ανεβάζει τις οικονομικές απολαβές του Γάλλου, καθώς μπορεί το συμβόλαιο να μένει στο ίδιο κόστος για τον Ολυμπιακό, ωστόσο στη συμφωνία έχουν τοποθετηθεί αρκετά μπόνους επίτευξης στόχων που ο Γάλλος μπορεί να ευκολία – βάσει των φετινών εμφανίσεων – να επιτύχει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments