Πολιτική

Προανακριτική Novartis: Καταθέτουν σήμερα «Σαράφης» και «Κελέση»

Προανακριτική Novartis: Καταθέτουν σήμερα «Σαράφης» και «Κελέση»
Προανακριτική Novartis: Στις 16.00 η κατάθεση του "Μάξιμου Σαράφη", στις 20.30 εκείνη της «Αικατερίνης Κελέση».

Προανακριτική Novartis:  Καταθέτουν το απόγευμα, με προστασία του προσώπου και της ανωνυμίας τους, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες, «Μάξιμος Σαράφης» στις 16:00 και «Αικατερίνη Κελέση» στις 20:30. Προηγουμένως, στις 11 το πρωί, η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης θα συνεδριάσει ενόψει της λήψης καταθέσεων.

Το θρίλερ της κατάθεσης των δύο προστατευόμενων μαρτύρων έληξε την περασμένη Παρασκευή με την παρέμβαση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Παναγιώτη Μπρακουμάτσου, που έκρινε ότι oι προστατευόμενοι μάρτυρες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση», θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis.

Πως θα γίνει η εξέταση

H εξέταση των δύο μαρτύρων θα γίνει από χωριστά δωμάτια της ΓΑΔΑ ώστε να αποφευχθεί κάθε φυσική επαφή των μελών της προανακριτικής. Η επικοινωνία τους θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού συστήματος – κλειστό τηλεοπτικό κύκλωμα που έχει δυνατότητα μετάδοσης εικόνας και ήχου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι προστατευόμενοι θα ζητήσουν την μετάδοση μόνο αλλοιωμένου ηχητικού σήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments