Αθλητισμός

Κωστής Ραπτόπουλος ανάλυση: Εκεί κρίθηκε το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Κωστής Ραπτόπουλος ανάλυση: Εκεί κρίθηκε το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Κωστής Ραπτόπουλος ανάλυση: Ο γνωστός δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην ήττα από τον Ολυμπιακό, η οποία τον αφήνει πίσω στην μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Κωστής Ραπτόπουλος ανάλυση: Το κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας βρήκε νικητές τους “Ερυθρόλευκους” χάρις το αυτογκόλ του Δημήτρη Γιαννούλη λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” δεν κατάφερε ποτέ να αντιδράσει επιθετικά αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα που τον αφήνει πέντε βαθμούς πίσω από τους “Ερυθρόλευκους” στη γενική βαθμολογία μπαίνοντας έτσι με σαφές μειονέκτημα στη μάχη των επικείμενων πλέι οφς.

Στη Θεσσαλονίκη ακόμη προσπαθούν να εξηγήσουν τους λόγους της ήττας του ΠΑΟΚ. Η κακή λειτουργία στα μετόπισθεν, η επιθετική δυστοκία και τα πλάνα του Φερέιρα έχουν μπει στο μικροσκόπιο ειδικών και μη. Ο γνωστός δημοσιογράφος από τη συμπρωτεύουσα, Κωστής Ραπτόπουλος μέσα από την εκπομπή του προσπάθησε να δείξει τα μελανά σημεία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Κωστής Ραπτόπουλος αναφέρθηκε κατά κύριο λόγο στην επιθετική γραμμή του “Δικέφαλου του Βορρά”, η οποία όπως τόνισε βρέθηκε σε πολύ κακή ημέρα. Επίσης αναφέρθηκε και στο πάγωμα του ρυθμού του αγώνα, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να αναγκάζουν τον διαιτητή να διακόψει την αναμέτρηση για μερικά λεπτά – την ώρα που οι γηπεδούχοι πίεζαν – προκειμένου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τα καπνογόνα που είχαν ανάψει.

Δείτε ολόκληρη την ανάλυση του Κωστή Ραπτόπουλου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments