Αθλητισμός

Μάριος Τζαβίδας: “Χρυσωρυχείο” οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού – Έρχεται η Γιουβέντους

Μάριος Τζαβίδας: “Χρυσωρυχείο” οι ακαδημίες του Παναθηναϊκού – Έρχεται η Γιουβέντους
Μάριος Τζαβίδας: Ο μικρός είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Κ17 του Παναθηναϊκού.

Μάριος Τζαβίδας: Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετική και αυτό πλέον γίνεται αντιληπτό από τον καθένα. Ο Βαγιαννίδης έχει τρελάνει τον κόσμο και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αφού θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας.

Ο Αποστολάκης έχει αρχίσει και παίρνει παιχνίδια δείχνοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει τα επόμενα χρόνια να στηριχθεί πάνω του για το δεξί άκρο της άμυνας. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο άλλο άκρο της άμυνας, όπου δεσπόζει ο Ζαγαρίτης, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει και βασικός με το Βόλο.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί.

Υπάρχουν “χρυσά” ταλέντα και σε ακόμα μικρότερες ηλικίες. Συγκεκριμένα, στην Κ17 υπάρχει ένα μεγάλο ταλέντο που πολλοί πιστεύουν ότι θα ξεπεράσει άπαντες. Το όνομα του είναι Μάριος Τζαβίδας και αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή της Κ17 έχοντας πετύχει 16 γκολ στο πρωτάθλημα της Superleague U17.

Μάλιστα, οι εμφανίσεις του είναι τόσο καλές που ομάδες του εξωτερικού έχουν αρχίσει να δείχνουν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Η ομάδα που έχει δείξει μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η Γιουβέντους, η οποία μάλιστα στέλνει και σκάουτ που τον έχουν ξεχωρίσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments