Πολιτική

Ανδρέας Λοβέρδος – Novartis: Οι αυτουργοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους για κατάχρηση εξουσίας

Ανδρέας Λοβέρδος – Novartis: Οι αυτουργοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους για κατάχρηση εξουσίας
Ανδρέας Λοβέρδος - Novartis: Να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της στοχοποίησης των δέκα πολιτικών προσώπων στην υπόθεση Novartis, ζητά ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

Ανδρέας Λοβέρδος – Novartis: Μιλώντας στο Mega και κληθείς να σχολιάσει τα όσα προκύπτουν από την κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη», ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε ότι θα αναζητήσει στα πρακτικά αν υπάρχει αυτό που φέρεται να κατέθεσε χθες ο Σαράφης. «Εάν υπάρχει γραμμένο αυτό που φέρεται να είπε ότι δεν υπάρχει τίποτα για κανέναν από τους δέκα πολιτικούς, θα πρέπει οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί να αναλάβουν τις ευθύνες τους για κατάχρηση εξουσίας, παράβασης καθήκοντος αλλά και των άλλων κακουργημάτων που έχουν διαπραχθεί» τόνισε.

Παράλληλα, ο κ. Λοβέρδος εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι:

«Ο τότε πρωθυπουργός, οι υπουργοί, όσοι είχαν αναλάβει πρώτο ρόλο στη στοχοποίηση των πολιτικών προσώπων στα μέσα ενημέρωσης να βγουν και να πουν ποιο ήταν το σχέδιο τους, εάν ήθελαν να κερδίσουν εκλογές με αυτό τον τρόπο, να μιλήσουν για τον εαυτό τους, να ζητήσουν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό και να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Το θέμα είναι βαθύτατα πολιτικό». Τέλος, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε ότι “αποκαλύπτεται η ύπαρξη ενός παραδικαστικού κυκλώματος με πολιτικούς στόχους και προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για «αξιοποίηση του παραδικαστικού κυκλώματος για οικονομικούς σκοπούς”.

Υπενθυμίζεται, πως σήμερα στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στη ΓΑΔΑ η εξέταση του προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση» ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, μετά από αίτημα της ιδίας. Η επιτροπή εξέτασε τη Δευτέρα τον προστατευόμενο μάρτυρα με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης». Σε αυτή ο “Σαράφης” δεν πήρε πίσω ούτε μισή λέξη από τις καταθέσεις του για το σκάνδαλο Novartis. Υπογράμμισε ότι είναι σε θέση να γνωρίζει για δωροδοκία των Γεωργιάδη, Λοβέρδου και Αβραμόπουλου και δεν είπε ποτέ ότι δεν υπήρξε δωροδοκία. Αντίθετα με όσα διαρρέουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, επανέλαβε αυτό που έχει καταθέσει και στην Εισαγγελία Διαφθοράς: Ότι δεν ήταν μπροστά σε δωροδοκίες τις οποίες έκαναν Φρουζής – Μανιαδάκης αλλά είναι σε θέση να γνωρίζει», τονίζουν πηγές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments