Πολιτική

Προανακριτική Novartis: “Δεν γνωρίζω πολιτικά πρόσωπα” δήλωσε η “Αικατερίνη Κελέση”

Προανακριτική Novartis: “Δεν γνωρίζω πολιτικά πρόσωπα” δήλωσε η “Αικατερίνη Κελέση”
Προανακριτική Novartis: Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η κατάθεση της "Αικατερίνης Κελέση"

Περίπου δύο ώρες διήρκεσε η κατάθεση της προστατευόμενης μάρτυρος “Αικατερίνης Κελέση” στα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής στην ΓΑΔΑ. Όπως και ο «Μάξιμος Σαράφης» έτσι και η «Αικατερίνη Κελέση» κατέθεσε μόνο με ηχητικά μέσα μετάδοσης στην αντιπροσωπεία της προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και με αλλοίωση της φωνής της, χωρίς εικόνα.

Σε ερώτηση βουλευτή εάν γνωρίζει πολιτικούς είπε: «δεν γνωρίζω πολιτικά πρόσωπα, δεν έχω σχέση και ούτε θέλω». Στις καταθέσεις στην εισαγγελία Διαφθοράς, η “Αικατερίνη Κελέση” είχε καταγγείλει χρηματισμό επτά πολιτικών προσώπων. Ωστόσο για τους πέντε εξ αυτών, οι φάκελοι έχουν ήδη μπει στο αρχείο.

“Δεν με αφορά η αρχειοθέτηση” φέρεται να είπε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σήμερα φαίνεται να υποστήριξε ότι εκείνες οι καταθέσεις δόθηκαν αυτοβούλως και ότι κανείς δεν την πίεσε να πει όσα είπε.

“Δεν γνωρίζω πολιτικούς και δεν θέλω να έχω σχέση”.

Στο σύνολο των ερωτήσεων του Θανάση Πλεύρη η “Αικατερίνη Κελέση” απαντούσε κατά τον ίδιο τρόπο:

Αικ.Κελέση: Η κλήτευσή μου έγινε για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Δεν γνωρίζω τίποτε γι αυτό που ερευνάτε. Για την υπόθεση Νοβάρτις ισχύουν όσα έχω πει και θα καταθέσω γι αυτήν όταν κληθώ στο Δικαστήριο.

Ελάχιστες επιπλέον απαντήσεις έδωσε στον Βασίλη Κεγκέρογλου: Β.Κεγκέρογλου: Έχετε δει ποτέ πολιτικό από κοντά; Αικ.Κελέση: Δεν γνωρίζω πολιτικά πρόσωπα, δεν έχω σχέση και ούτε θέλω. Β.Κεγκέρογλου: Υπάρχει έγγραφο που η κα Τουλουπάκη αποκαλύπτει την ταυτότητά σας ως προστατευόμενη μάρτυρας. Αικ.Κελέση: Δεν με αφορά. Β.Κεγκέρογλου: Πώς νιώσατε όταν είδατε τον κ. Πικραμμένο να κλαίει κατηγορούμενος μόνο από την δική σας κατάθεση; Αικ.Κελέση: Δεν σχετίζεται αυτό με την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

Πηγές ΝΔ

«Ο Σαράφης διέψευσε τον Σαράφη και τα πήρε όλα πίσω, και η Κελέση δεν βρήκε το θάρρος καν να μιλήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις» σχολιάζουν πηγές της ΝΔ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments