Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [25/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη [25/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (25/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τρίτη (25/02/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Τρίτη, ημέρα που την κυβερνά ο Άρης. Από τη θέση του στον Αιγόκερω, σας παράσχει όση ενέργεια και πειθαρχία χρειάζεστε για να προοδεύσετε. Ο πολεμιστής πλανήτης θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στους Ιχθύες, σε αίσια όψη με τον Κρόνο. Μετά θα περάσει σε κενό πορείας, γι’ αυτό οργανωθείτε από νωρίς. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στα εδάφη του Κριού, όπου θα μείνει τις επόμενες δύο μέρες.

Να προχωράτε ακολουθώντας τη ροή της ατμόσφαιρας. Να θυμάστε ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 9 Μαρτίου. Βρίσκεστε σε φάση προσαρμογής σε καινούργιες συγκυρίες. Ο Ερμής βοηθά να τις επιθεωρείτε. Την Τρίτη, τα καθημερινά σας καθήκοντα και οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα έχουν μια βραδύτερη εξέλιξη που δεν πρέπει να σας ανησυχεί. Κάποια σημαντικά πράγματα στη ζωή σας θα πρέπει να εξελιχθούν με πιο αργούς ρυθμούς… Λόγω της σημασίας τους και της σημαντικής τους επίδρασης στο μέλλον σας. Η μέρα μπορεί να σας εκπλήξει, φέρνοντάς σας ευχάριστα νέα ή μια πρόταση.

Η Τρίτη θα είναι μια δύσκολη μέρα για τις γυναίκες νεαρής ηλικίας. Θα αισθάνονται νευρικότητα λόγω διαφόρων καθυστερήσεων, αλλαγών, δυσκολιών στην επικοινωνία τους και άλλα. Οι γυναίκες άνω των 35 ετών μπορούν να αξιοποιήσουν τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας, για σημαντικές αγορές ή να διευθετήσουν σημαντικές υποθέσεις που σχετίζονται με ιδιοκτησία. Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα να είστε προσεκτικοί και διπλωματικοί στις φιλικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Είναι πιθανό να κάνετε μια σημαντική συζήτηση, που θα επηρεάσει τα σχέδιά σας για την καριέρα ή την επιχείρησή σας. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι καλή μέρα για την εργασία ή την επιχείρησή σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα είναι δύσκολο να προγραμματίσετε ή να εκπληρώσετε υποσχέσεις που έχετε ήδη δώσει. Θα προκύψουν διάφορα απροσδόκητα γεγονότα και περιστάσεις που θα απαιτήσουν να προσαρμοστείτε στις νέες καταστάσεις. Η σημερινή θα είναι σίγουρα μια παραγωγική, σημαντική, ακόμη και ξεχωριστή μέρα για σας. Για τα νεαρά άτομα, είναι σημαντικό να προχωρήσουν τα επαγγελματικά, εκπαιδευτικά και επιχειρηματικά τους σχέδια και ενέργειες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για την εξέλιξη των οικονομικών σας υποθέσεων. Αξιοποιήστε τη για να ολοκληρώσετε πληρωμές, να ξεκαθαρίσετε οικονομικές παρεξηγήσεις, να επιτύχετε σημαντικές συμφωνίες και άλλα. Οι ευκαιρίες που θα σας δώσει η τύχη σήμερα, δεν θα είναι τυχαίες και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τις προσπεράσετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα μπορεί να προκύψουν απροσδόκητες δεσμεύσεις με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Δυστυχώς, λίγα πράγματα θα είναι υπό τον έλεγχό σας και η εξέλιξη τους θα εξαρτηθεί από διάφορες περιστάσεις ή άλλα άτομα. Σήμερα, πάνω από όλα θα πρέπει να αποφύγετε τις συγκρούσεις στο σπίτι σας. Θα χρειαστεί να δείξετε προσοχή στις οικονομικές σας υποθέσεις, ειδικά εάν έχετε καθυστερήσει κάποιες πληρωμές.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments