Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα Θεσσαλονίκη: Απολυμαίνουν το δημαρχείο – Ανακοίνωσε μέτρα ο Ζέρβας

Κορωνοϊός Ελλάδα Θεσσαλονίκη: Απολυμαίνουν το δημαρχείο – Ανακοίνωσε μέτρα ο Ζέρβας
Κορωνοϊός Ελλάδα Θεσσαλονίκη: Πρωτοβουλίες ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

Απολύμανση στους χώρους του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιούν ειδικά συνεργεία, υπό τον φόβο κορωνοϊού, μετά τξο θετικό κρούσμα του ιού σε 38χρονη.Άνδρες με ειδικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει στολή και μάσκα ψέκασαν πριν από λίγο με απολυμαντικό υλικό χώρους πού βρίσκονται στο δημαρχείο και συγκεκριμένα στις οικονομικές υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία  είναι άγνωστο αν θα ολοκληρωθεί σήμερα σε όλες τις εγκαταστάσεις του κτιρίου, σύμφωνα με το grtimes.gr. Το δημαρχείο απολυμαίνεται καθώς το βράδυ της Δευτέρας η 38χρονη που είναι το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊου στην Ελλάδα, παραβρέθηκε για αρκετή ώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, λίγες ώρες μετά την επιστροφή της από την Ιταλία στη Θεσσαλονίκη.

Δεν είμαστε σε καραντίνα

Όπως είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ήδη ξεκίνησε η απολύμανση των χώρων του Δημαρχείου και αύριο θα συνεχιστεί στις υπόλοιπες υπηρεσίες ενώ τόνισε ότι ο δήμος θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και μόνο κάποιες προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα αναβληθούν για προληπτικούς λόγους.

«Ως Δήμος είμαστε σε διαρκή ετοιμότητα να συνδράμομε στο έργο του αρμόδιου υπουργείου, όποτε, όπου και αν μας ζητηθεί. Η ενημέρωση των πολιτών πρέπει να είναι απολύτως υπεύθυνη και να γίνεται από τους αρμόδιους φορείς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ζέρβας πρόσθεσε πώς από αύριο θα αρχίσει η διανομή φυλλαδίων και η ενημέρωση των πολιτών, ενώ ο δήμος θα προχωρήσει σε συμπληρωματική προμήθεια ατομικών ειδών προστασίας. «Εμείς όπως και σήμερα και αύριο θα είμαστε στα πόστα μας» κατέληξε ο κ. Ζέρβας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments