Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [26/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [26/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (26/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (26/02/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης εξακολουθεί να πορεύεται ανάδρομος στα ύδατα των Ιχθύων. Τώρα βρίσκεται στο μέσο της διαδρομής αυτού του κύκλου του. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ο Άρης στον Αιγόκερω. Η ατμόσφαιρα διέπεται από δράση και κινητικότητα, από κάθε και προς κάθε πλευρά. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε τα ηνία σε κάποιες καταστάσεις. Γι’ αυτό παραμείνετε στην πορεία σας και χειριστείτε το καθετί τη στιγμή που προκύπτει.

Την Τετάρτη θα είστε πολύ πιο αισιόδοξοι για την εξέλιξη των προσωπικών και επαγγελματικών σας υποθέσεων. Θα εκπλαγείτε από πολλά πράγματα ή άτομα. Μην φοβάστε την αλλαγή, τις νέες ευκαιρίες ή τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Μην ψάχνετε με καχυποψία για κακές σκέψεις ή προσπάθειες επιρροής πίσω από αυτές. Σήμερα θα χρειαστεί να πάρετε τουλάχιστον μία σημαντική απόφαση ή να απαντήσετε σε τουλάχιστον μία πρόταση ή πρόσκληση.

Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για επίλυση διαφορών και νομικές ενέργειες, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις σωστές ενέργειες και τις προθέσεις σας. Στην ερωτική σας ζωή, μπορεί να υπάρχουν αποκλίσεις ανάμεσα στις δικές σας προσδοκίες και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας. Την Τετάρτη μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτα ή αυξημένα έξοδα για ένα παιδί ή κάποιο συγγενή νεαρής ηλικίας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα βάλετε περισσότερη φιλοδοξία και ενέργεια στην εκπλήρωση των σχεδίων σας για την ημέρα. Θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτά που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας. Εάν πρέπει να ματαιώσετε κάτι, μην αισθάνεστε άσχημα καθώς έχετε καλό λόγο για να το κάνετε.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Η Τετάρτη θα είναι μια γεμάτη μέρα, με την ανάγκη επίλυσης διαφόρων προβλημάτων στο σπίτι σας. Ίσως χρειαστεί να διορθώσετε λάθη και να επιδιώξετε να επιλύσετε ταχύτερα τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Σήμερα προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί και να μην φορτωθείτε με υπερβολικά πολλές εργασίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τετάρτη θα περιμένετε την εξέλιξη κάποιων γεγονότων, που επηρεάζουν την οικογένεια ή συγγενείς σας. Η οικογένεια και η εργασία θα αποτελέσουν την προτεραιότητά σας σήμερα… Αλλά οι δεσμεύσεις που αφορούν τους δύο αυτούς τομείς θα σας πάρουν περισσότερο χρόνο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη θα αναλάβετε μια υποχρέωση που θα αφορά κάποιο οικονομικό έγγραφο, μια πληρωμή ή άλλα οικονομικά θέματα. Ένα αναμενόμενο ή απροσδόκητο γεγονός θα προκαλέσει διάφορα γεγονότα στην ερωτική σας ζωή. Σήμερα, ακόμη και με δυσπιστία ή ανησυχία, να αποδεχτείτε τη βοήθεια ή τη συμβουλή κάποιου γύρω σας… Πραγματικά θα σας ωφελήσει. Τυχόν εκπλήξεις σήμερα, θα προέλθουν από φίλους και τους γνωστούς σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments