Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [26/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη [26/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (26/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Τετάρτη [26/02/20].

κριός

Το να έχεις υψηλά πρότυπα για τη σχέση σου, είναι μια χαρά. Αλλά μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση τόσο εσένα.. όσο και το ταίρι σου. Αυτό που χρειάζεσαι, είναι μια ήρεμη και λογική προσέγγιση στα παθιασμένα σου όνειρα. Ίσως δεν έχεις λάβει ακόμα την ειδοποίηση από το σύμπαν ότι η αγάπη δεν χρειάζεται βιασύνη. Γι’ αυτό πάρε το χρόνο σου…κι απόλαυσε τη στιγμή. Αυτό είναι που χρειάζεται να κάνεις τώρα.

ταύρος

Οι ρομαντικοί πειρασμοί μπορεί να είναι πολύ δελεαστικοί. Ωστόσο, θα αφήσεις πίσω άλλες σου υποχρεώσεις, αν βυθίζεσαι πολύ βαθιά στις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις. Μην δίνες τόση έμφαση σ’ αυτό που σου λείπει και χάνεις την ομορφιά αυτού που σου προσφέρεται στα ερωτικά σου. Μια αργή και σταθερή προσέγγιση, θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τη σωστή ισορροπία.

δίδυμοι

Έχεις την αίσθηση ότι ο αγαπημένος σου δημιουργεί σκόπιμα επιπλοκές? Αν ναι, τότε θα χρειαστεί μια ειλικρινής συζήτηση ανάμεσά σας. Η πειθώ σου αυξάνεται, και μάλλον δεν θα αποφύγεις να πεις όσα σκέφτεσαι. Παρέμεινε ανοιχτή στο αποτέλεσμα, επειδή μια συζήτηση μπορεί να ξεφύγει από το θέμα. Αν όμως ξεκαθαρίσεις τα αισθήματα που έχεις για την έλλειψη ενδιαφέροντος του συντρόφου σου, είναι αυτό που έχει σημασία τώρα.

καρκίνος

Μπορεί η διαίσθησή σου να ανιχνεύσει πως υπάρχει κάτι περισσότερο σ’ ένα ερωτικό σενάριο για το ταίρι σου…. και θέλει να το ξέρεις. Πριν ξεκινήσεις μια δύσκολη συζήτηση ή κάνεις κάποιες αμήχανες ερωτήσεις, προσπάθησε να επιλέξεις τα λόγια σου προσεκτικά. Η υπομονή και ο αυτοσυγκράτηση είναι βασικά συστατικά για την επιτυχή έκβαση της συζήτησης τώρα, ανεξάρτητα από το τι σου λένε τα συναισθήματά σου, που βάλλονται.

λέων

Η γενναιοδωρία που σε διακρίνει θα έχει την ευκαιρία να αποκαλυφθεί τώρα σε όλη της την υπέροχη δόξα. Αλλά οποιαδήποτε χειρονομία σου, έχει να κάνει με το να δώσεις, χωρίς να περιμένεις τίποτα σε αντάλλαγμα. Δείξε τη στοργική και καλοπροαίρετη πλευρά σου. Το να μοιράζεσαι με κάποιον, είτε είναι κάτι βαθύ ή μια ώθηση της στιγμής, αυτό είναι η ουσία του έρωτα.

παρθένος

Αντί να ενεργείς παρορμητικά προσπαθώντας με προκλητικό τρόπο ν’ αντιμετωπίσεις τον εραστή σου, δες αν μπορείς να κάνεις μια ευγενική και ειλικρινή συζήτηση πρώτα. Μπορεί να είναι εύκολο τα καταπιεσμένα συναισθήματά σου, να μετατραπούν σε δυσαρέσκεια. Η μεταξύ σας επικοινωνία, είναι απαραίτητο να γίνει με καλοσύνη και αγάπη τώρα. Θυμήσου ότι υπάρχει πάντα ένας ωραίος και ένας άσχημος τρόπος να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις… ακόμα και όταν σου είναι δύσκολο.

ζυγός

Μια μικρή αλλαγή συμπεριφοράς, θα μπορούσε να φέρει δημιουργικότητα και θετικό πνεύμα στη σχέση σου. Μια χαρούμενη καρδιά, είναι μια υγιής καρδιά… και η αυτοπεποίθηση με την οποία είσαι ευλογημένη, μπορεί να σε βοηθήσει να εκφράσεις τώρα, τις πραγματικές σου σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Άφησε λοιπόν να λάμψουν οι μοναδικές σου ιδιότητες. Αν αισθάνεσαι πρόθυμη να το κάνεις, μην κρύβεσαι, τώρα που ξεκίνησες.

σκορπιός

Είναι μια εποχή που σκέφτεσαι ν’ απομακρυνθείς από μια ζώνη άνεσης, που συνδέεται με τη σχέση σου. Κάπως, με κάποιο τρόπο, θα μπορούσες να βρεις το θάρρος και την έμπνευση να κάνεις πράξη αυτό, που μόνο τριγυρνούσε σαν σκέψη στο μυαλό σου, μέχρι τώρα στο όνομα της αγάπης. Υπάρχουν τόσα πολλά που περιμένουν να τα βιώσεις….αλλά αν δεν προσπαθήσεις, ποτέ δεν θα ξέρεις.

τοξότης

Πριν ξεκινήσεις μια συζήτηση με τον αγαπημένο σου, προσπάθησε να βρεις λύσεις και όχι μόνο να επισημαίνεις προβλήματα και παγίδες. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να θέσεις ένα σχέδιο σε ισχύ, σχετικά με κάτι που πραγματικά έχει σημασία και για τους δυο σας. Η αφοσίωσή σου για ένα θέμα, δε θα περάσει απαρατήρητη από το ταίρι σου.

αιγόκερως

Μια ευκαιρία θα σου δοθεί σήμερα, να αφεθείς στα όνειρα και τις φαντασιώσεις σου. Ό, τι κι αν κάνεις, ενισχύεις τη σχέση σου με την ονειροπόληση, κάθε φορά. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο και χώρο για να εξετάσεις τις παθιασμένες σου δυνατότητες. Η σύνδεση με τις βαθύτερες επιθυμίες σου, απαιτεί ειρήνη. Αυτός μπορεί να είναι ο μόνος τρόπος για ν’ ακούσεις πραγματικά το μήνυμα από την καρδιά σου…. όταν σου ψιθυρίζει τι θέλει και χρειάζεται περισσότερο.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

υδροχόος

Αν συναντήσεις αρνητικά συναισθήματα, τότε αποδέξου ότι είναι φυσικά, ακόμα κι αν δεν είναι χρήσιμα. Αν είσαι ταπεινή μπροστά στις προσωρινές αντιξοότητες μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις το θετικό πνεύμα στη σχέση σου, και να μειώσεις τον αρνητισμό. Υπενθυμίζοντας στον εαυτό σου όλα αυτά για τα οποία πρέπει να είσαι ευγνώμον και αισιόδοξη στα ερωτικά σου, θα βοηθήσεις την καρδιά σου ν’ ανθίσει…για άλλη μια φορά.

ιχθύες

Η προσκόλλησή σου σε ό, τι είναι ασφαλές, προβλέψιμο ή ρουτίνα στην ερωτική σου ζωή, δεν θα σε βοηθήσει να συναντήσεις τον αυθορμητισμό και τη μαγεία που προσφέρονται τώρα, από το σύμπαν. Θα υπάρξουν οφέλη αν είσαι λιγότερο ενεργητική και δεις τι φέρνει σε μια στενή ή εκκολαπτόμενη σχέση, η καλοτυχία. Δεν χρειάζεται να έχεις τον έλεγχο με τρόπους που ίσως θεωρείς πως είναι απαραίτητοι. Άνοιξε το μυαλό και την καρδιά σου, σε ό, τι προσπαθεί να εκδηλωθεί στη σχέση σου, χωρίς σπρώξιμο ή ενθάρρυνση από σένα

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments