Αθλητισμός

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Για την μεγάλη “μάχη” στο Λονδίνο οι Πειραιώτες

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Για την μεγάλη “μάχη” στο Λονδίνο οι Πειραιώτες
Άρσεναλ - Ολυμπιακός: Την ανατροπή θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Άρσεναλ, με φόντο τους "16" του Europa League.

Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Άρσεναλ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν, απόψε στις 22:00, τα ξίφη τους στο “Έμιρεϊτς”, με φόντο το εισιτήριο για τους “16” του Europa League. Παρά την ήττα του πρώτου παιχνιδιού με 1-0, οι Πειραιώτες είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να κάνουν την ανατροπή. Ειδικά μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ η ψυχολογία τους είναι ανεβασμένη. Παράλληλα, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, απέδειξαν στον πρώτο αγώνα, πως η Άρσεναλ δεν είναι η ομάδα «φόβητρο» και πως εάν αγωνισθούν με συγκέντρωση, έχουν την ποιότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Λονδρέζοι, αφορά στην αμυντική λειτουργία, αφού και στο φαληρικό γήπεδο, αλλά και στους περισσότερους αγώνες της, η αγγλική ομάδα δίνει πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο.

Ωστόσο, η Άρσεναλ έχει το «πάνω χέρι», καθώς αφενός καλείται να διατηρήσει το υπέρ της 1-0 του πρώτου ματς και αφετέρου προέρχεται από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Στον αγωνιστικό τομέα, «καταλύτης» για τον Ολυμπιακό, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ο Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς όταν ο Γάλλος παίζει καλά, οι «ερυθρόλευκοι» βγάζουν στο γήπεδο τον καλύτερο τους εαυτό. Ο Πορτογάλος τεχνικός, έχει ως πρώτιστο στόχο την διατήρηση του «μηδέν», όμως όπως δείχνει σε όλα τα ματς, δεν πρόκειται να παρατάξει την ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς.

Όπως έδειξε ο Μαρτίνς στις τελευταίες προπονήσεις, σκέφτεται να διατηρήσει το 4-3-3, ενώ δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το ντέρμπι της Τούμπας. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Σισέ αντί του τιμωρημένου Σεμέδο, ενώ η απουσία του Φορτούνη δημιουργηθεί το ερώτημα, για το αν θα ξεκινήσει από δεξιά ο Ραντζέλοβιτς, ο οποίος είναι ανεβασμένος μετά από το ματς με τον ΠΑΟΚ, ή θα πάρει τη θέση του ο Μασούρας. Ο Ολυμπιακός δεν θα παίζει μόνος του στο Λονδίνο, καθώς στο πλευρό του θα βρίσκονται περισσότεροι από 5.500 φίλοι του.

Διαιτητής του αγώνα στο Λονδίνο θα είναι ο Ιταλός, Ντάβιντε Μάσα, με βοηθούς τους Μέλι, Τεγκόνι και τέταρτο τον Τζακομέλι. Στο VAR θα είναι ο Φάμπρι, ο οποίος φέτος σφύριξε το ματς Κυπέλλου Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, με βοηθό τον Αλάσιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments