Ελλάδα

«Νέα Σελίδα» κλείνει: Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας

«Νέα Σελίδα» κλείνει: Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας
"Νέα Σελίδα" κλείνει: Η ιδιοκτησία προχώρησε σε αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας, χωρίς να ενημερώσει τους εργαζόμενους.

«Νέα Σελίδα» κλείνει: Η ιδιοκτησία προχώρησε σε αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας, δίχως να προχωρήσει σε ενημέρωση των εργαζομένων για το τι πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον. Από την πλευρά της η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας και το καθεστώς ομηρίας στο οποίο τίθενται οι εργαζόμενοι. 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της Ένωσης Συντακτών:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας «ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ», η οποία προχώρησε στην αναστολή της έκδοσης της εφημερίδας, χωρίς καμία διευκρίνιση για τις προθέσεις της έναντι των συναδέλφων μας δημοσιογράφων.

Η ΕΣΗΕΑ καλεί την ιδιοκτησία της εφημερίδας να ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις της, να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα και να αποδώσει τις νόμιμες αποζημιώσεις στους συντάκτες της. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα ανεχθούμε ένα νέο «κακοστημένο» σήριαλ ομηρίας των συναδέλφων μας και θα σταθούμε αποφασιστικά στο πλευρό τους σε όλες τις εκ του νόμου απορρέουσες διεκδικήσεις τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments