Οικονομία

Δήμος Αγίας Βαρβάρας για πληγέντες σεισμού: Τριανταεπτά νοικοκυριά έλαβαν οικονομική ενίσχυση

Δήμος Αγίας Βαρβάρας για πληγέντες σεισμού: Τριανταεπτά νοικοκυριά έλαβαν οικονομική ενίσχυση
Δήμος Αγίας Βαρβάρας για πληγέντες σεισμού: Οι κάτοικοι της πόλης είχαν ήδη ενημερωθεί με προσωπική επιστολή για το αποτέλεσμα των ελέγχων και έλαβαν μήνυμα sms στο κινητό τηλέφωνό τους για την καταβολή στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Δήμος Αγίας Βαρβάρας για πληγέντες σεισμού: Καταβλήθηκε από το δήμο Αγίας Βαρβάρας η οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες της πόλης από το σεισμό της 19ης Ιουλίου 2019. Ειδικότερα, η δημοτική Αρχή είχε θέσει το θέμα αυτό στις άμεσες προτεραιότητές της και έτσι διενεργήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες οι διαδικασίες ελέγχου, αξιολόγησης, έγκρισης και εκταμίευσης. Σήμερα 27 Φεβρουαρίου ο δήμος κατέβαλε την οικονομική ενίσχυση στους δικαιούχους, που επλήγησαν από τον σεισμό του 2019, με το συνολικό ποσό της ενίσχυσης στους κατοίκους της πόλης να ανέρχεται σε 88.854 ευρώ.

Συγκεκριμένα, 37 νοικοκυριά έλαβαν οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη βιοτικών αναγκών, 32 από αυτά τα νοικοκυριά έλαβαν πρόσθετη ενίσχυση για απλές επισκευαστικές εργασίες και για αποκατάσταση οικοσκευής, ενώ δύο δικαιούχοι ΑμεΑ, όπως προβλέπεται για ειδικές κατηγορίες, έλαβαν επιπλέον οικονομική ενίσχυση. Σημειώνεται πως οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας είχαν ήδη ενημερωθεί από τον δήμο με προσωπική επιστολή για το αποτέλεσμα των ελέγχων και έλαβαν μήνυμα sms στο κινητό τηλέφωνό τους για την καταβολή στον τραπεζικό τους λογαριασμό, της οικονομικής ενίσχυσης που δικαιούνται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments