Οικονομία

Συντάξεις και επιδόματα πληρωμή: Πότε θα δείτε χρήματα στο λογαριασμό σας

Συντάξεις και επιδόματα πληρωμή: Πότε θα δείτε χρήματα στο λογαριασμό σας
Συντάξεις και επιδόματα πληρωμή: Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις, το κοινωνικό μέρισμα και τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ.

Συντάξεις και επιδόματα πληρωμή: Την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές στους συνταξιούχους και δικαιούχους επιδομάτων και παροχών του ΟΠΕΚΑ. Η πληρωμή στους δικαιούχους γίνεται μετά την έγκριση με υπουργική απόφαση δαπάνης σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, οικονομικού έτους 2020, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της καταβολής των χρημάτων (δαπάνες χορήγησης προνοιακών παροχών σε χρήμα σε ΑμεΑ).

Συντάξεις Μαρτίου 2020

Συγκεκριμένα, το Δημόσιο, το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ και τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν στις 27 Φεβρουάριου τις συντάξεις Μαρτίου 2020. Επιπλέον θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Κοινωνικό μέρισμα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου ως το τέλος Φεβρουαρίου 2020 θα λάβουν το κοινωνικό μέρισμα για το έτος 2019 συνολικά 17.000 νοικοκυριά της χώρας που δεν το είχαν λάβει.

Επιδόματα και παροχές του ΟΠΕΚΑ

Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλει την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 τα εξής επιδόματα και παροχές: Επίδομα Παιδιού, Προνοιακά Αναπηρικά και Διατροφικά Επιδόματα, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (ΚΕΑ), Επίδομα Στέγασης, Στεγαστική Συνδρομή, Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανασφαλίστων Υπερηλίκων, Σύνταξη Yπερηλίκων, Επίδομα Ομογενών.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments