Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [28/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [28/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [28/02/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [28/02/20].

  • Κριός

Χάρη στην εύνοια των άστρων σήμερα, αισθάνεστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Δώστε προσοχή στα χαρακτηριστικά των ατόμων που πραγματικά μετράνε για εσάς.Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο έρωτας. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε, είναι ότι υπάρχει στη ζωή σας.

  • Ταύρος

Δεν αρκεί μόνο να καταλάβετε ποιο είναι το πρόβλημα, θα πρέπει να κάνετε και κάτι για αυτό. Κι ενώ έχετε πολύ καλή διαίσθηση όσον αφορά την ερωτική σας ζωή τώρα, τα άστρα λένε ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να αναλάβετε δράση.

  • Δίδυμοι

Οι καταπληκτικές σας ιδέες βρίσκουν ακόμη μεγαλύτερη απήχηση όταν τις μοιράζεστε με κάποιον/α πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο. Δεν χρειάζεται να κάνετε αμέσως την κίνησή σας. Αυτό το άτομο θέλει να μάθει ακόμη περισσότερα πράγματα για εσάς.

  • Καρκίνος

Ο έρωτας παραμονεύει κάπου κοντά στο σπίτι σας. Αναβάλλετε τα σημερινά σας ραντεβού για άλλη μέρα και δείτε αν μπορείτε να κάνετε ένα πάρτι στην αυλή σας. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να γνωρίσετε μια ξέφρενη νύχτα σαν αυτή.

  • Λέων

Είστε λάτρεις των μεγάλων χειρονομιών, της υπερβολής. Τα άστρα τώρα σας συμβουλεύουν να πάρετε τα πράγματα πιο ήρεμα, ειδικά σε σχέση με κάποιο ντροπαλό άτομο που μόλις γνωριστήκατε.

  • Παρθένος

Δεν είναι εύκολο να κατανοήσετε τους ανθρώπους. Κάποιες φορές τα καταφέρνετε, κάποιες όχι. Χρησιμοποιήστε τα συναισθήματά σας ως μέτρο αναφοράς. Αν κάτι έχει αρχίσει να σας βγάζει έξω από τα όριά σας, ήρθε η ώρα να το επαναξιολογήσετε.

  • Ζυγός

Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω κάποιες ερωτικές καταστάσεις του παρελθόντος. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να κόψετε εντελώς τις επαφές με κάποια άτομα ή απλώς να τις βάλετε για λίγο καιρό στον πάγο. Κάντε ό,τι είναι καλύτερο για εσάς.

  • Σκορπιός

Πολλές φορές όσο λιγότερο αντιστέκεστε στη μοίρα, τόσο περισσότερα αποκομίζετε. Αν η σχέση σας με κάποιο άτομο δεν φαίνεται να εξελίσσεται, αφήστε το σύμπαν να αναλάβει για λίγο τα ηνία. Εσείς απλά χαλαρώστε και απολαύστε τη διαδρομή.

  • Τοξότης

Μπορεί η προσπάθεια που κάνατε να μην είχε άμεσο κέρδος για εσάς, αλλά η επίδρασή της υπάρχει ακόμη. Συνεχίστε να μαθαίνετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας και αυτά που θέλετε από τις σχέσεις. Επίκεινται μεγάλες αλλαγές στο μέλλον.

  • Αιγόκερως

Ανησυχείτε για την εντύπωση που κάνετε σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο; Συνεχίστε να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας πόσο αξιαγάπητοι είστε. Και το κυριότερο, χαλαρώστε. Είστε εντυπωσιακοί από τη φύση σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

  • Υδροχόος

Δεν είναι κακό να θαυμάζετε κάποιο συγκεκριμένο άτομο. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να το ανεβάσετε σε βάθρο… Και ο λαιμός σας θα πιαστεί να κοιτάτε συνεχώς προς τα πάνω και εκείνο θα αρχίσει να αισθάνεται άβολα.

  • Ιχθύες

Αν μάθετε να αφήνεστε λίγο, θα αισθάνεστε πιο ήρεμοι. Αν μάθετε να αφήνεστε πολύ, θα χαλαρώσετε τελείως. Τι σημαίνει να αγαπάτε κάποιον/α; Τι σημαίνει να αγαπάτε τον εαυτό σας; Κάντε μερικές σημαντικές ερωτήσεις στον εαυτό σας τώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments