Ελλάδα

Κιλκίς τροχαίο: Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς

Κιλκίς τροχαίο: Τραγωδία με τέσσερις νεκρούς
Κιλκίς τροχαίο: Δυο αυτοκίνητα είχαν σφοδρή σύγκρουση με αποτέλεσα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι.

Κιλκίς τροχαίο: Μια τραγική είδηση έγινε γνωστή το πρωί του Σαββάτου. Συγκεκριμένα ένα τροχαίο δυστύχημα που έγινε στο Κιλκίς κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους. Δυο αυτοκίνητα είχαν σφοδρή σύγκρουση στην ΠΑΘΕ, κοντά στο Πολύκαστρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 11 το πρωί, στο 528ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Ευζώνων, στο Κιλκίς, μεταξύ δυο αυτοκινήτων με ελληνικές πινακίδες και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Στο αυτοκίνητο που κινούνταν προς Ευζώνους επέβαιναν ένας άντρας και μια γυναίκα 65 χρόνων περίπου. Από το αυτοκίνητο αυτό ανασύρθηκε νεκρούς ο οδηγός και σοβαρά τραυματισμένη η συνοδηγός του, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Από την άλλη πλευρά το αυτοκίνητο που κινούταν προς Θεσσαλονίκη επέβαιναν τρία άτομα, από τα οποία τα δυο είναι νεκρά, ο οδηγός 47 χρόνων και ο συνοδηγός του 21 χρόνων από το Πολύκαστρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι άνθρωποι της πυροσβεστικής χρειάστηκε να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό των νεκρών από τα οχήματα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments