Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [29/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [29/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, το Σάββατο [29/02/20].

Αστρολόγος: Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται στον Αιγόκερω, απ’ όπου φροντίζει να σας κρατά στη σωστή πορεία. Δεν αποκλείεται να έχετε μπει σε ένα καινούργιο μονοπάτι και ακόμη να προσαρμόζεστε! Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Ταύρο, ζώδιο της Γης και της σταθερότητας. Πρέπει να φροντίζετε όλα όσα έχετε – και να επιμένετε για όσα λαχταράτε! Πρέπει να είστε βέβαιοι πως ό,τι κάνετε τώρα, θα αποδώσει σε άνεση και ασφάλεια για το μέλλον σας. Ο Ερμής κινείται ακόμη ανάδρομος. Μέχρι τις 9 Μαρτίου θα προσαρμόζεστε στις νέες συνθήκες, χωρίς να βιάζεστε!

Το Σάββατο θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε ή να εφαρμόσετε μερικά από τα πιο σημαντικά σας σχέδια για την προσωπική ή την οικογενειακή σας ζωή. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για αγορές και διαπραγματεύσεις ακινήτων. Τα αποτελέσματα της μέρας θα εξαρτηθούν από τη δράση σας, γι’ αυτό κινητοποιηθείτε με δύναμη, σχεδιασμό και την δουλειά σας. Το Σάββατο μπορεί να υπάρξουν αντιδράσεις ή διαφορετικές ιδέες, για ένα ταξίδι που θα κάνετε σήμερα ή τις επόμενες ημέρες. Τυχόν αντιπαραθέσεις μπορεί να σχετίζονται με διάφορα υλικά αγαθά ή περιουσιακά στοιχεία.

Δεν θα εκπλαγείτε καθόλου, αν αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με ένα παιδί ή ένα άτομο νεαρής ηλικίας. Στην ερωτική σας ζωή μπορεί να βιώσετε αμφιβολίες ή υποψίες σχετικά με τις ενέργειες του/της συντρόφου σας. Επίσης, μπορεί να επιχειρήσει να σας χειραγωγήσει, για να λάβετε μια απόφαση που δεν εγκρίνετε. Προσπαθήστε να είστε σταθεροί στα συναισθήματά σας και μην υποκύψετε στις προκλήσεις. Το Σάββατο είναι σημαντική μέρα για την εξέλιξη των οικογενειακών σας σχέσεων: Χρησιμοποιήστε τη για να μιλήσετε με συγγενείς που ζουν μαζί σας είτε μακριά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη: Σήμερα θα χαρείτε να επικοινωνήσετε με φίλους από κοντά και μακριά. Διάφορες εκδηλώσεις θα σας γυρίσουν πίσω, σε αναμνήσεις και εμπειρίες του παρελθόντος. Τυχόν δυσάρεστες στιγμές σήμερα μπορεί να σχετίζονται με το παρελθόν, με ανεπίλυτα προβλήματα που εξακολουθούν να υφίστανται.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω: Το Σάββατο θα απογοητευτείτε από τα ψέματα, τις προσπάθειες χειραγώγησης κάποιου ή από δικά σας λάθη και παραλείψεις. Όσο πιο γρήγορα βγείτε από αυτή την κατάσταση, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να κάνετε κάτι θετικό και υποσχόμενο για εσάς και την οικογένειά σας. Τα καλά νέα της μέρας θα αφορούν χρήματα ή τα οικονομικά σας συμφέροντα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου: Σήμερα θα εστιάσετε στην πραγματοποίηση σχεδίων και συναντήσεων που έχετε προγραμματίσει από πριν. Θα συμμετάσχετε σε ένα σημαντικό γεγονός ή θα βιώσετε ξεχωριστά συναισθήματα με ένα κορίτσι ή μια γυναίκα. Η μέρα φέρνει καλή τύχη και αξέχαστες εμπειρίες, αλλά να είστε προσεκτικοί με τα συναισθήματά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων: Σήμερα θα έχετε μια ανησυχία για την κατάσταση της υγείας μιας γυναίκας, είτε για κάποια οικογενειακά ζητήματα. Μπορεί να αναστατωθείτε από τη δυσάρεστη επίσκεψη, ενός ατόμου που θα σας κάνει να θυμώσετε ή να ανησυχήσετε για κάτι. Οι άνδρες μπορεί να αναβάλουν ένα ταξίδι ή να αλλάξουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια για τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments