Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [01/03/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [01/03/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, την Κυριακή [01/03/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Καλό μήνα σε όλες και όλους! Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης βρίσκεται στους Ιχθύες, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 20 Μαρτίου. Μετά θα περάσει στον Κριό και θα αρχίζει και επισήμως η Άνοιξη! Στο μεσοδιάστημα, εσείς πρέπει να κάνετε ξεκαθαρίσματα και εκκαθαρίσεις. Ολοκληρώστε εκκρεμότητες για να μπορείτε να εστιάσετε στα ζητούμενά σας! Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα από τον Ταύρο, γι’ αυτό η διάθεσή σας θα είναι ευχάριστη και σταθερή. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους: Εσείς θα αποζητήσετε την ποικιλία και την μεταβλητότητα. Σκεφτείτε όσα χρειάζεστε εσείς και όσα χρειάζονται αλλαγές!

Την Κυριακή θα πρέπει να μαζέψετε το κουράγιο σας, για να ολοκληρώσετε μερικά από τα νέα πράγματα που ξεκινήσατε χθες ή που προτίθεστε να ξεκινήσετε. Η μέρα μπορεί να είναι η αρχή μιας σημαντικής αλλαγής στη ζωή σας. Αρκεί να είστε έτοιμοι για σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές. Εάν η διαίσθησή σας λέει ότι έχετε μια καλή ευκαιρία, προχωρήστε με τόλμη. Η Κυριακή θα είναι ευνοϊκή για συναντήσεις και συζητήσεις, με γυναίκες που θα σχεδιάσετε κοινές δραστηριότητες τη νέα εβδομάδα. Η επικοινωνία σας με γυναίκες στα ζώδια των Ιχθύων, του Καρκίνου ή του Σκορπιού θα είναι ενδιαφέρουσα και συναισθηματική.

Σήμερα να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποθέσεις και να αποφύγετε τα ρίσκα. Μπορεί να έχετε μια απροσδόκητη συνομιλία οικονομικής φύσεως, με κάποιο άτομο στο ζώδιο του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη. Η μέρα θα φέρει εξέλιξη στην προσωπική σας ζωή ή στη σχέση σας, είτε πρόκειται για προϋπάρχουσα σχέση είτε για καινούργια. Σήμερα θα τεθούν τα όρια, ανάμεσα σε ένα στάδιο ανάπτυξης στη ζωή σας και τα πρώτα βήματα προς μια νέα περίοδο έκφρασης και επιβεβαίωσης του εαυτού σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη

Σήμερα θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τους οικονομικούς σας πόρους. Να προγραμματίσετε τις δαπάνες σας για τη νέα εβδομάδα με πιο πρακτικό τρόπο. Αποφύγετε τις απαισιόδοξες σκέψεις και τα συναισθήματα, γιατί η μέρα απαιτεί να προχωρήσετε μπροστά και όχι να επιστρέψετε στο παρελθόν. Αυτό που σήμερα σας προκαλεί φόβο και άγχος, αύριο μπορεί να αποτελέσει πηγή χαράς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω

Σήμερα είναι πιθανό να εστιάσετε περισσότερο στην πραγματοποίηση των προσωπικών σας σχεδίων και ιδεών. Γι’ αυτό μπορεί να παραβλέψετε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις ή να ξεχάσετε να κάνετε κάποια τηλεφωνήματα στην οικογένεια και τους φίλους σας. Σήμερα, μην αποφεύγετε συναντήσεις ή συζητήσεις με άτομα που σας χρειάζονται.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου

Σήμερα προσπαθήστε να καταλάβετε και να συμμεριστείτε τα προβλήματα και τις επιθυμίες των ανθρώπων γύρω σας. Τυχόν εκπλήξεις σήμερα, θα προέρθουν από κάποιο άτομο που θα σας τηλεφωνήσει ή θα σας στείλει ένα σημαντικό μήνυμα. Θα αισθανθείτε καλύτερα αν πάτε έναν περίπατο στη φύση ή κάνετε κάποιες δουλειές στην εξοχή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων

Την Κυριακή θα είναι σημαντικό να πατάτε σταθερά στη γη. Προσπαθήστε να προσαρμόσετε τις σχέσεις και τα σχέδια, που είχαν ορισμένες δυσμενείς αλλαγές ή καταστάσεις το Σάββατο. Σήμερα να είστε προσεκτικοί, αν ασχοληθείτε με επισκευές στο σπίτι ή το εξοχικό σας. Την Κυριακή μπορεί να χαρείτε με μια σημαντική συζήτηση ή μια γιορτή, που αφορά κάποιο γνωστό σας άτομο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments