Πολιτισμός

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Καθαρά Δευτέρα 2020: Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Καθαρά Δευτέρα 2020: Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος - Καθαρά Δευτέρα 2020: Έπειτα από Υπουργική Απόφαση και ανακοίνωση της Περιφέρειας οι εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας ακυρώνονται. 

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – Καθαρά Δευτέρα 2020: Έπειτα από την έλευση του κορωνοϊού και στη χώρα μας και την παγκόσμια ανησυχία λόγω της εξάπλωσης της ιογενούς πνευμονίας που δημιουργεί ο κορωνοϊός σε σχετική Υπουργική Απόφαση και ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, οι εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) που είχαν προγραμματιστεί την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 01 Μαρτίου 2020 και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020 ακυρώνονται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΠΙΣΝ, οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κανονικά. Στην περίπτωση τροποποίησης του προγράμματος σε συνέχεια νέων μέτρων, οι ενδιαφερόμενοι για συγκεκριμένες εκδηλώσεις μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα SNFCC.org και τις σελίδες στα social media @SNFCC.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments