Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [02/03/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [02/03/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Δευτέρα [02/03/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Δευτέρα [02/03/20].

  • Κριός

Σήμερα εσείς και το ταίρι σας θα μπορέσετε να λύσετε μια παρεξήγηση ή να συμφωνήσετε σε κάτι που φαινόταν αδύνατον μέχρι χθες. Πάρτε την πρωτοβουλία να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα ώστε να μπορέσετε να το γιορτάσετε μετά.

  • Ταύρος

Είναι ωραίο να συζητάτε τις ιδέες σας με το ταίρι σας για κάποιο σημαντικό θέμα. Καλό θα ήταν όμως πρώτα να δοκιμάσετε να τις μοιραστείτε με κάποιον φίλο. Θα σας δώσει μια νέα οπτική που μπορεί να διαφέρει εντελώς από ότι έχει σκεφτεί ο καθένας από εσάς.

  • Δίδυμοι

Ένας φίλος μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια δημιουργική εναλλακτική λύση που απαιτεί μια συγκεκριμένη κατάσταση που αφορά τη σχέση σας. Δυο μυαλά δουλεύουν καλύτερα από ένα.

  •  Καρκίνος

Η έμφυτη επιμονή σας ισχύει τόσο για ιδέες όσο και για πράγματα. Τώρα ειδικά είστε πολύ ανοιχτοί στο να μάθετε νέα πράγματα και να υιοθετήσετε νέες ιδέες. Ζητήστε από το ταίρι σας να σας δείξει ή να σας διδάξει κάτι καινούργιο.

  • Λέων

Το πάθος σας μπορεί να σας οδηγήσει σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις σήμερα. Θα αντιδράσετε υπερβολικά και θα γίνετε έξω φρενών για κάτι ή θα ενθουσιάσετε το ταίρι σας με τη σφοδρότητα των συναισθημάτων σας; Από εσάς εξαρτάται.

  • Παρθένος

Κάποιες φορές είναι δύσκολο να επιτύχετε καλή συνεργασία με το ταίρι σας, όπως τώρα. Χαμηλώστε τις προσδοκίες σας για το πόσα πράγματα μπορείτε να διεκπεραιώσετε μαζί και μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε.

  • Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στον δεσμό ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Αν θέλετε να τον κάνετε ακόμη πιο δυνατό τα άστρα λένε ότι αν υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος. Ξεκινήστε με κάτι μικρό, ίσως με μια μικρή χάρη ή ένα κομπλιμέντο.

  • Σκορπιός

Ο έρωτας υπάρχει στην ατμόσφαιρασήμερα, αλλά μάλλον πρόκειται για την πιο χαλαρή, γλυκιά εκδοχή του και όχι για τον έρωτα που περιγράφεται στο σινεμά. Ένα κομπλιμέντο, μια μικρή χειρονομία αγάπης, λίγα τρυφερά λόγια, είναι μια καλή αρχή.

  • Τοξότης

Σήμερα να περιμένετε μια αλλαγή στην ενέργεια σας. Από εκεί που ήσασταν στον κόσμο σας θα επανέλθετε στην πραγματικότητα και στους γύρω σας με ανανεωμένη διάθεση και λίγη περισσότερη ζωντάνια. Τι θα κάνετε εσείς οι δύο απόψε;

  • Αιγόκερως

Θα αξιοποιήσετε όλη αυτή την καλή ενέργεια που στέλνουν τα άστρα στη σχέση σας σήμερα; Με λίγη θετική διάθεση και με δημιουργική επικοινωνία μπορείτε να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε προκύψει.

  • Υδροχόος

Ο έρωτας μπορεί να θολώσει τα νερά με εκπληκτικό τρόπο σήμερα. Ανοίξτε την καρδιά και το μυαλό σας και δείτε τον/τη σύντροφο σας με άλλο μάτι, που να τονίζει τα εκατοντάδες πλεονεκτήματακαι τις δυνατότητες του/της.

  • Ιχθύες

Πλησιάστε το ταίρι σας κατά τη διάρκεια της μέρας, όταν θα έχετε σέξι διάθεση και θα μπορείτε να την εκφράσετε με τα κατάλληλα λόγια. Και αυτό, γιατί το βράδυ μπορεί να αισθάνεστε κάπως μπερδεμένοι. Και πάλι θα έχετε διάθεση για διασκέδαση αλλά θα είστε λίγο εκτός τόπου και χρόνου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments