Αθλητισμός

Μαντί Καμαρά: “Χορός” εκατομμυρίων στα πόδια του

Μαντί Καμαρά: “Χορός” εκατομμυρίων στα πόδια του
Μαντί Καμαρά: Ο μέσος του Ολυμπιακού έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων της Ευρώπης και οι "ερυθρόλευκοι" τον κοστολογούν πολύ ακριβά.

Μαντί Καμαρά: Ο Ολυμπιακός με την πρόκριση κόντρα στην Άρσεναλ ανέβασε έτσι και αλλιώς τη χρηματιστηριακή αξία των παικτών του κατακόρυφα. Φυσικά, οι πρώτες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Καμαρά είναι αγγλικές. Συγκεκριμένα, η Σέφιλντ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ τον Ιανουάριο, αλλά ο Ολυμπιακός αρνήθηκε… ευγενικά την πρόταση, αφού τον κοστολογεί κοντά στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Όλοι γνωρίζουν ότι ο καλύτερος τρόπος να ανεβάσει ένας παίκτης τη χρηματιστηριακή του αξία είναι το Τσάμπιονς Λιγκ.

Είναι μια διοργάνωση του υψηλότερου επιπέδου και οι εμφανίσεις των παικτών σε αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Καμαρά στη συγκεκριμένη διοργάνωση κόντρα στην Τότεναμ αλλά και αυτές στο Europa League κόντρα στην Άρσεναλ άνοιξαν την όρεξη σε κορυφαίες ομάδες.

Συγκεκριμένα, η Τότεναμ φαίνεται να έχει εκδηλώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αφού παρακολουθεί στενά τον ποδοσφαιριστή. Μπορεί για την ώρα να μην υπάρχει τίποτα χειροπιαστό, αλλά και μόνο ότι ολόκληρος Μουρίνιο ασχολείται με τον Καμαρά, αποτελεί «παράσημο» για τον παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments