Ελλάδα

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Κυριάκου Μητσοτάκη
Κυριάκος Μητσοτάκης αυτοκίνητο: Ο πρωθυπουργός δείχνει το καλό παράδειγμα στο κοινοβούλιο όντας ο πρώτος που θα έχει στη κατοχή του ηλεκτρονικό όχημα για να κάνει τις μετακινήσεις του στην πρωτεύουσα.

Κυριάκος Μητσοτάκης αυτοκίνητο: Πρωθυπουργός με έντονη οικολογική συνείδηση αποδεικνύεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Καθ’ όλη τη παρουσία του στον πρωθυπουργικό θώκο, έχει δείξει πως στον ελεύθερο χρόνο επιθυμεί να ζει απλά και πάνω απ’ όλα οικολογικά. Έτσι όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ, για τις προσωπικές του μετακινήσεις στους δρόμους της πρωτεύουσας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέληξε σε αυτοκίνητο με μηδενική εκπομπή ρύπων.

Ο πρωθυπουργός όντας άνθρωπος με έντονη οικολογική συνείδηση δεν θα μπορούσε να οδηγεί κάτι διαφορετικό από ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε λοιπόν, ένα ολοκαίνουργιο Peugeot e-208, την ηλεκτρική δηλαδή εκδοχή του μικρού γαλλικού μοντέλου. Το αυτοκίνητο αποκτήθηκε ως το νέο του βουλευτικό όχημα, με τη μέθοδο του leasing. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο όροφο του γκαράζ του Κοινοβουλίου πρόσφατα τοποθετήθηκαν 4 σταθμοί φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που θα εξυπηρετούν όσους αποφασίσουν να κινούνται με ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Η επιλογή του Πρωθυπουργού έρχεται να δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα τόσο στους βουλευτές του κοινοβουλίου όσο και εν συνεχεία στους πολίτες της χώρας  για στροφή προς τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία δεν εκπέμπουν ρύπους κάνοντας καλό στην ατμόσφαιρα. Σημειώστε επίσης ότι εκτός του Πρωθυπουργού, το νέο Peugeot e-208 επιλέχθηκε και από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, τον Υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, και τη Βουλευτή της Ν.Δ., Νόνη Δούνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments